18-årig psykisk handicappet voldtog søster 65 gange

To jyske fætre idømt anbringelse og fængsel efter omfattende voldtægter af nu 12-årig pige

En 18-årig mentalt svækket mand fra Vestervig i Thy er idømt anbringelse på en institution for personer med vidtgående psykiske handicaps efter at være kendt skyldig i massive overgreb mod sin seks år yngre søster.

En 19-årig fætter fra Hurup, der også har voldtaget den mindreårige pige fik tre års ubetinget fængsel.

De to nordjyske fætre blev dømt ved et nævningeting i retten i Holstebro. Gennem en periode på fire år blev den nu 12-årige pige fra Thy voldtaget så mange gange af sin bror og fætteren, at politiet opgjorde antallet til over 100.

De to fætre truede den skrækslagne pige med tæsk, hvis hun sladrede.

Nu har nævningetinget i Holstebro efter fire retsdage kendt de to nordvestjyske fætre skyldige i omfattende sex-misbrug af pigen samt trusler mod hende.

Den 18-årige, der er erklæret mindrebegavet, er skyldig i at have voldtaget søsteren 'ikke under 65 gange', som dommer Niels Bjerre formulerer det. Fætteren på 19 år er skyldig i mindst 20 voldtægter mod kusinen.

Langt de fleste voldtægter, som begyndte i 2012 da pigen var otte år, foregik analt, oplyste anklager Claus Benner i retten.

En lillebror til den ældste af fætrene er ligeledes blevet voldtaget analt - i følge dommen er det sket mindst fem gange i hans hjem i Hurup.

Tidligere i dag blev de to tiltalte kendt skyldige af nævningerne i Holstebro Strafudmålingen er afsagt i eftermiddag.

I følge bt.dk ønsker den 19-årige at anke straffens længde til landsretten, mens den 18-årige valgte at modtage sin dom.