18 danske gæster evakueret under hotelbrand

Et hotel med 18 danske gæster brød søndag aften i brand i Kenya. Alle gæster blev evakueret og er i god behold, siger Bravo Tours

Privatoptagelser

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Søndag aften blev 18 danskere evakueret fra en brand på det kenyanske hotel Leopard Beach Hotel.

Det bekræfter Bravo Tours over for Ekstra Bladet.

Det var angiveligt fyrværkeri fra et indisk bryllup, der antændte branden omkring klokken 23 lokal tid, da en vildfaren raket ramte hotellet, fortæller administrerende direktør for Bravo Tours Peder Hornshøj.

- Det var hotellets personale, der stod for evakueringen af danskerne, siger Peder Hornshøj.

Lokale medier citerer en politibetjent for, at en raket skulle være landet på hotellets tag og derfor have antændt branden.

Danskerne, skulle i følge Bravo Tours, alle være ved godt mod trods den dramatiske aften.

- Vi har haft folk ved gæsterne siden i går aftes, siger Peder Hornshøj.

Alle danskernes vigtige ejendele som penge og pas skulle også være redet ud af hotellet, fortæller han.

Brandens omfang uvis
Det vides endnu ikke, hvor slem branden på det kenyanske hotel har været. Derfor skal danskerne indtil videre blive på det hotel, hvor de er blevet forflyttet til.

- Vi har andre hoteller i området, og så holder vi dem der, indtil vi ved noget mere om omfanget af branden, siger direktøren.

Bravo Tours vil bruge formiddagen på at finde ud af, hvad der skal ske med resten af danskernes ferie.

- Nogle har været på safari og skulle bruge nogle dage ved havet. Andre har stadigvæk flere ugers badeferie tilbage, fortæller Peder Hornshøj.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.