18 lejligheder evakueret efter brand

En lejlighed i Hellerup er mandag aften brudt i brand, så tyve mennesker er evakueret

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

En kraftig brand i en lejlighed i Blidahpark i Hellerup mandag aften har betydet, at tyve mennesker formentlig må finde et andet sted at tilbringe natten.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

- Der er opstået ild i en lejlighed på 2. sal, så politi og brandvæsen har evakueret folk i tre opgange, siger Peter Olesen, vagtchef hos Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at der er en kraftig røgudvikling på stedet, og at ilden er ved at få fat i tagryggen på bygningen, hvilket også var grunden til, at hele tre opgange blev evakueret i første omgang. I alt 18 lejligheder er evakueret.

- Vi er i gang med at undersøge selve lejligheden nærmere, om der er nogen derinde, og så selve årsagen til brandens opståen, siger vagtchefen.

Foreløbig er der dog ingen meldinger om tilskadekomst.

- Ilden blev opdaget relativt hurtigt, og derfor nåede alle beboerne hurtigt ud, siger han.

De mange beboere skal nu finde et alternativ til overnatning, som enten kan blive hos bekendte eller via genhusning gennem kommunen.

- For de skal nok regne med, at der går nogle timer, før de kan vende tilbage til deres lejligheder, siger Peter Olesen.

Politi og redning blev alarmeret om branden klokken 23.15, og ved midnatstid er der stadig brand og kraftig røgudvikling på stedet, beretter Ekstra Bladets mand på stedet.