19-årig københavner dræbt af tog

Politiet kan ikke slå fast, hvornår og hvilket tog, der har påkørt og dræbt en 19-årig mand fra København

Politiet formoder, der er tale om en tragisk ulykke  , da en 20-årig mand 1. januar blev påkørt af et tog. Foto: Michael Rosengaard
Politiet formoder, der er tale om en tragisk ulykke , da en 20-årig mand 1. januar blev påkørt af et tog. Foto: Michael Rosengaard

Hvad en 19-årig mand foretog sig på banelegemet ved Ishøj Station nytårsnat er det spørgsmål, som Københavns Vestegns Politi arbejder på højtryk for at få klarlagt.

Den 19-årige, der er registreret på en adresse i Københavns Nordvest-kvarter, er identisk med den person, der i morges blev fundet dræbt efter en påkørsel på stationen.

Se også: Person er død: Ramt af S-tog ved Ishøj Station

Afviser forbrydelse
- Vi har identificeret den dræbte, og hans pårørende er blevet underrettet. Men vi forsøger nu at finde sammenhængen med, hvad han lavede i Ishøj, hvorfor han befandt sig på banelegemet, og hvor længe han har ligget der, siger vagtchef fra Københavns Vestegns Politi, Torben Wittendorff, til Ekstra Bladet.

Politiet har pt. ingen indikationer på, at manden har været udsat for en forbrydelse, men formoder, der er tale om en tragisk ulykke - muligvis kan den unge mand have gået langs skinnerne og på den måde være blevet ramt af det forbikørende tog.

- Jeg kan ikke komme ind på de nærmere omstændigheder, men jeg kan bekræfte, at han er blevet ramt af toget, og at han er død af de kvæstelser, som han fik, lyder det fra vagtchefen.

Kan have ligget længe
Ligsynet og skaderne på den døde skal nu afklare de nærmere omstændigheder omkring ulykken. Det vil samtidig give politiet et billede af, hvor længe den 19-årige har ligget ved skinnerne - og dermed, hvornår han formodes dræbt.

- Vi er i gang med at undersøge overvågningskameraerne på stationen, men pt. kan vi ikke slå fast, hvornår han er blevet påkørt, eller hvad han har foretaget sig forinden. Vi ved derfor heller ikke, hvilket tog, der har ramt ham, men må formode, at han har ligget der i tidsrummet, hvor det har været mørkt, forklarer Torben Wittendorff.

Det var en lokofører fra et tog på det modkørende spor, der kort før kl. 9 i morges slog alarm til politiet, da han opdagede en person ligge ved banelegemet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere