19-årig kvinde slået i ansigtet og forsøgt voldtaget

Nordjyllands Politiet efterlyser gerningsmand til voldtægtsforsøg i Aalborg tirsdag aften

En 19-årig kvinde blev tirsdag aften forsøgt voldtaget på et stisystem ved Humlebakken i Aalborg, oplyser politiet.

Den unge kvinde kom ved 21-tiden gående på stien, hvor hun blev overfaldet, tvunget ned på jorden og holdt fast af en mand.

- Han befølte kvinden og forsøgte at trække hendes tøj af, oplyser vagthavende ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.

Kvinden blev også slået i ansigtet af manden.

- Men hun sætter sig til modværge, hun råber og forsøger at slå sig fri, fortæller vagthavende Karsten Højrup Kristensen til Ekstra Bladet.

Kvindens modstand fik gerningsmanden til at stikke af. Han forsvandt på cykel i retning af krydset ved Sohngårdsholmsvej og Humlebakken.

Politiet har udsendt et signalement af den formodede gerningsmand:

Han beskrives som ikke-etnisk dansk, mørk i huden, 30-40 år, 180-185 cm, almindelig af kropsbygning. Sort, kort hår, iført sort jakke og mørke bukser og sko. Medbragte en sort herrecykel.

Passerede kvinde
Få minutter før overfaldet kom den 19-årige kvinde gående i lyskrydset ved Sohngårdsholmsvej og Humlebakken, hvor hun passerede en anden kvinde, der gik over i fodgængerfeltet i modsat retning.

Her kom den formodede gerningsmand også gående i krydset med sin sorte herrecykel.

Nordjyllands Politi efterlyser gerningsmanden og hører gerne fra vidner, der har set gerningsmanden i lyskrydset eller på stisystemet hvor overfaldet fandt sted.

Mulige vidner
Politiet ønsker også at komme i kontakt med kvinden, der kom gående i lyskrydset klokken cirka 21 og passerede den 19-årige.

- Vi håber, at der er nogen, som har set eller hørt, hvad der er sket. Der kan også være folk, der har set gerningsmanden, siger vagthavende ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Skærm

Hent flere
Hent flere