20-årig brutalt overfaldet i sin bil

Fire mænd stoppede tilfældig bilist, som blev tævet med slag og spark. Bilen mistede han også

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Et besøg hos en ven på Skjoldhøjkollegiet i Brabrand udviklede sig tirsdag aften til en voldsom affære for en 20-årig mand.

Da han i en lånt bil kørte væk efter besøget, blev han på Spobjergvej stoppet, overfaldet og frarøvet sin bil, oplyser Østjyllands Politi.

I bakspejlet så han pludselig en bil, der med høj fart kom kørende mod ham. Fire mænd steg ud og truede den 20-årige til at aflevere jakke, telefon og pung.

Derefter blev han hevet ud af bilen og skubbet og sparket flere gange, har han fortalt politiet.

Efter overfaldet lykkedes det ham at flygte. Mens han løb, hørte han, at begge biler kørte væk. Senere blev den stjålne bil fundet på Rætebølvej i Brabrand.

Nu håber politiet på at få hjælp fra eventuelle vidner eller andre, der har oplysninger om de fire mænd. De var kørende i en bil, som muligvis er sølvgrå og af en ældre model.

Onsdag er der frigivet signalementer af to af røverne. Begge er mørke i huden, og begge var iført mørk eller sort hættetrøje. Den ene, der er spinkel af bygning, var maskeret med en skimaske.

Den anden har skæg. Det er klippet kort på kinderne, men er langt på hagen og kæben, oplyser politiet.