20-årig fængslet for vold og frihedsberøvelse

Sigtelse: Holdt en person fanget i tre dage og afkrævede vedkommende knap en halv million

En 20-årig mand er i dag blevet fængslet frem til 8. april, sigtet for at frihedsberøve en person i tre dage og for under grov vold at have truet offeret til at betale 166.000 kr. og efterfølgende yderligere betaling af 320.000 kr.

Den sigtede er den syvende person, som politiet anholder i den usædvanligt grove sag, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger også har forbindelse til en anden spektakulær sag om frihedsberøvelse.

Mens den aktuelle sag begyndte på Betty Nansens Allé ved højhusbebyggelsen Domus Vista på Frederiksberg, handler den anden sag om frihedsberøvelse af en 45-årig mand, der tidligere været omtalt i pressen.

Se også: 24-årig fængslet for frihedsberøvelse i København

Se også: Kidnappere pinte offer med plastikpose over hovedet

Her blev offeret foran Teknisk Erhvervsskole HTX, ligeledes på Frederiksberg, truet med en kniv og tvunget ind i en bil.

Efterfølgende blev han kørt til et kælderrum et sted i Nordsjælland, hvor han blev udsat for vold. Blandt andet fik han trukket en plastikpose over hovedet og mistede bevidstheden.

Af de syv sigtede i sagen fra Betty Nansens Allé sidder de tre i dag fængslet for begge sager - både Betty Nansens Allé-sagen og kidnapningen fra HTX. Tre af de fængslede er kun sigtet for Betty Nansens Allé-sagen. Den syvende person er løsladt, men stadig sigtet.

Ekstra Bladet erfarer, at der kan ske yderligere anholdelser i sagen.

Se også: 33-årig fængslet for voldsom frihedsberøvelse

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere