20-årig kvinde i voldsom soloulykke skaber massiv motorvejskø

En bil er kørt af vejen og rullet rundt på Vestmotorvejen. Vejen er spærret i vestgående retning.

En bil er kørt af vejen på motorvejen mellem Borup og Ringsted i vestgående retning, hvorfor vejen nu er fuldstændig spærret.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi har ulykken skabt massiv kø.

- En 20-årig kvinde er kørt af vejen, og bilen er rullet rundt. Kvinden er blevet kørt til Slagelse Sygehus, hvor hun behandles for indre blødninger, siger vagtchef Lars Galasz til Ekstra Bladet.

- Indledningsvist tror vi, at kvindens tilstand er særdeles kritisk, men da redningspersonalet ankommer til stedet, bliver de positivt overraskede. Kvinden var ved bevidsthed og indsatslederen på stedet fortæller, at han er optimistisk på den 20-årige kvindes vegne, siger vagtchefen.

Det vides endnu ikke, hvad der fik kvinden til at køre af vejen.

Motorvej farbar
Ulykken skabte massiv kødannelse, men Vejdirektoratet oplyser man klokken 16.45 at motorvejen er farbar igen, men dog giver længere rejsetid:

- Der har været et uheld derude tidligere. Det er farbart igen, men det danner noget køkørsel, oplyser Brit Osted Nielsen fra Vejdirektoratets Trafik Informations Center til Ekstra Bladet.

- Lige nu er der en forsinkelse i rejsetiden på omkring 30 minutter, men trafikken er begyndt at glide igen, lyder meldingen.

Foruden kø på Vestmotorvejen er der i øjeblikket kø på Køgebugt Motorvejen og M3 rundt om København.

- Trafikken glider i store hele, som den plejer på nuværende tidspunkt, siger Brit Osted Nielsen til Ekstra Bladet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere