20-årige Amanda blev skubbet ud foran metroen: 'Du vil for evigt være i mit hjerte'

Det er stadig et mysterium, hvorfor den 20-årige Amanda Khaskie Abdullah skulle slås ihjel. I et rørende brev siger moderen farvel

Motivet til hvorfor den 20-årige svenske og tyske statsborger Amanda Khaskie Abdullah skulle skubbes ud foran et tog ved metrostationen Ernst-Reuter-Platz i Berlin står stadig hen i det uvisse.

Omkring 20 minutter i midnat tirsdag aften skubbede en 28-årig mand med iransk baggrund den unge pige ud foran toget, hvor hun blev dræbt på stedet.

Tragedien har påvirket Amanda Khaskie Abdullahs familie, som nu er samlet i Berlin få at tage afsked med hende.

I et rørende brev, de har efterladt på det sted, hvor hun så pludselig blev revet væk fra dem, beskriver de deres store sorg.

- Du var og er mit et og alt, min elskede, den bedste og den allersmukkeste. Ingen ord i verden vil gøre, at du kommer tilbage til mig, men du vil for evigt være i mit hjerte, skriver moderen i et brev ifølge Expressen.

Den svenske avis har også talt med hendes onkel, der rejste fra Sverige til Berlin, lige så snart han hørte den tragiske nyhed.

- Hun var en pige, der ikke en gang vil dræbe en flue. Vi forstår ingen ting. Der er hundrede af mennesker, der sørger med os, siger Maher Abdullah til avisen.

Amanda Khaskie Abdullah blev født i Berlin i 1995, men flyttede tidligt i sit liv til Göteborg.

Nyudklækket student
Familien flyttede dog tilbage til Berlin på et senere tidspunkt, men onklen fortæller, at den unge kvinde alligevel kom og besøgte sin svenske familie flere gange om året.

Han beskriver hende som en ung kvinde, der kunne blive lige præcis, hvad hun ville.

- Hun var lige blevet student og skulle til at studere. Hun ventede på sine eksamensresultater for at se, hvilke linje hun komme ind på. Men med de karakterer hun fik, er jeg sikker på, at hun kunne være blevet til lige, hvad hun ville, siger Maher Abdullah.

Tegn på skizofreni
Politiet anholdt kort efter forbrydelsen en 28-årig mand, som onsdag aften blev indlagt på et psykiatrisk hospital for nærmere undersøgelse.

Ifølge Berliner Zeitung har han vidst tegn på skizofreni, og det er også kommet frem, at han tidligere har været under psykiatrisk behandling.

Den tyske avis beretter endvidere, at den mistænkte gerningsmand liver på gaden i Hamborg og blot havde været i Berlin i to timer, da han begik forbrydelsen.  

Det kunne lykkedes politiet at anholde den formodede gerningsmand, eftersom han blev holdt tilbage af flere vidner til drabet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere