20-årigt knivoffer fik tre kraniebrud under voldsomt narkoopgør

Nordjyde pryglet til ukendelighed - fire mistænkte er lige nu i grotesk retsmøde

Her anholdes den ene af de nu fem sigtede i sagen. Tidligere i dag blev en 22-årig mand løsladt. (Foto: René Schütze)
Her anholdes den ene af de nu fem sigtede i sagen. Tidligere i dag blev en 22-årig mand løsladt. (Foto: René Schütze)

En grotesk palaver om piller til en narkoman med abstinenser indledte grundlovsforhøret tirsdag aften i Hjørring, hvor fire mænd i alderen 19 til 41 år er sigtet for mandag aften at have pryglet en 20-årig mand til ukendelighed i Skagen.

Den ældste af de anholdte rystede voldsomt af abstinenser og bad en politimand om at få sine piller.

- Jeg skal have fire, og det skal være nu, råbte han.

- Rolig nu, der er styr på pillerne, sagde hans forsvarer, mens dommer Dorte Pedersen bad den anholdte om at dæmpe sig.

- Jamen, jeg har abstinenser ad helvede til, fnysede den 41-årige, der dog tog imod et glas vand fra sin forsvarer.

Tre kraniebrud og knust ansigt
Anklager Thomas Klingenberg sigtede alle fire anholdte for drabsforsøg ved det blodige overfald på den 20-årige skagbo i dennes lejlighed på Skagavej i Skagen.

Af sigtelsen fremgår, at offeret pådrog sig tre kraniebrud og  brud på sine ansigtsknogler. Desuden havde han en række knivstik og andre stiklæsioner i ryggen. Han er fortsat i kritisk tilstand på traumecentret på Aalborg Sygehus.

Da han stærkt blødende blev fundet af politiets første patrulje på stedet, stak der i følge Ekstra Bladets oplysninger en kniv og en saks ud af hans ryg.

Anholdelsen af den 22-årige, som ventes løsladt senere i dag, var ret voldsom. Sekundet før billedet blev taget, sparkede den mistænkte til en patruljevogn, så politifolkene måtte løfte ham en halv meter. (Foto: René Schütze) 112 - 17. jan. 2017 - kl. 11:33 Offer havde kniv og saks i ryggen

Alle fire anholdte nægter sig skyldig i både drabsforsøg og vold af særlig farlig karakter. Inden de hver især skulle afgive forklaring, valgte dommer Dorte Pedersen at lukke dørene på begæring af anklageren.

- Der er tale om et formodet narkoopgør. Vi ønsker ikke at oplysninger til offentligheden skal forpurre efterforskningen, lød det fra anklageren.

Tre af de anholdte er efterfølgende blevet varetægtsfængslet i fire uger, mens den 19-årige sigtede har fået sin anholdelse opretholdt i tre gange 24 timer.

En 25-årig mand, som blev anholdt tirsdag formiddag, afgav forklaring til retsbogen og blev derefter løsladt.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere