21-årig kom til Danmark for at stjæle parfume

Den unge mand brød grædende sammen, da han blev løsladt

En 21-årig ung finans økonomi studerende fra Litauen, som udelukkende lørdag eftermiddag kom til Danmark for at stjæle i Københavns lufthavn, er netop sluppet med skrækken.

Dommeren i Københavns dommervagt besluttede for lidt siden at løslade den unge mand, fordi det er tvivlsomt, at han vil blive idømt en frihedsstraf, hvorfor betingelserne for varetægtsfængsling ikke er til stede.

Den unge mand brød grædende sammen, da det gik op for ham, at han kunne forlade retten som en fri mand og igen vende tilbage til studierne og sin gravide kæreste i Litauen.

 Men han blev også formanet grundigt af både anklager og dommer om, at den ikke går en anden gang.

Den 3. februar mellemlandede den unge mand første gang i Københavns lufthavn på vej til et besøg hos sin mor i Helingfors.

Da stjal han 8 parfumer til en værdi af 5.000 kroner.

 Han forklarede i retten, at han var blevet overrasket over, hvor let det var at stjæle i Københavns Lufthavn. Han besluttede derfor, at han i går ville vende tilbage udelukkende med det formål at stjæle.

Han medbragte en tom kuffert og fik stjålet tre parfumer til en værdi af 2200 kroner, inden han blev snuppet.

I retten forklarede han åbent, at han udelukkende var i København for at stjæle.  Flybilletten havde han købt for 1000 kroner.

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere