21-årig mand påkørt og gennemtæsket i blodigt opgør

En 21-årig mand er torsdag aften blevet påkørt af en bil og efterfølgende overfaldet af en større gruppe gerningsmænd i Helsinge

(Video/redigering: Kenneth Meyer/Martin Ekelund)

En 21-årig mand er torsdag aften blev påkørt og efterfølgende overfaldet af en større gruppe mænd i den nordsjællandske by Helsinge.

Det oplyser vagtchefen ved Nordsjællands Politi, Søren Bjørnsted, til Ekstra Bladet.

Episoden fandt sted foran Lidl på Vestergade omkring klokken 19 og Politiet arbejder nu på stedet med at sikre tekniske beviser og afhøring af vidner.

- En 21-årig fra lokalområdet er blevet påkørt af en bil og efterfølgende har flere personer overfaldet ham. Han har sår i ansigtet og på ryggen og er netop nu ved at blive undersøgt for sine skader på Hillerød Hospital, siger vagtchefen og fortsætter:

Han oplyser desuden, at skulle være brugt en økse, køller og jernrør ved overfaldet.

- Han har nogle snitsår, som godt kunne tyde på, at han er blevet ramt af en økse eller en kniv. Hvor alvorligt det er, er vi ikke klar over, men han er uden for livsfare, siger vagtchefen.

I øjeblikket er politiet ikke kommet på sporet af gerningsmænd i sagen, men afhører torsdag aften flere vidner.

Politiet formoder, at det voldelige overfald er en del af et internt opgør i Helsinge, men man vil hverken be- eller afkræfte, hvorvidt episoden er banderelateret.

Politiet arbejder hertil aften på stedet (Foto: Allan Andersen)
Politiet arbejder hertil aften på stedet (Foto: Allan Andersen)
 

Politiet har dog taget sine forholdsregler i forhold til, om eventuelle gerningsmænd skulle forsøge at opsøge ofret på hospitalet. Vagtchefen oplyser i den forbindelse, at en patrulje holder vagt ved Hillerød Hospital.

Den 21-årige meldes i øvrigt udenfor livsfare.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at der ligger en stor blodpøl på det sted, hvor den unge mand blev overfaldet.

Et vidne fortæller, at der forud for det voldsomme overfald var en del råben og skrigen og kort tid efter forlod to biler i høj fart området.

Ekstra Bladet følger sagen...

1 af 2 
2 af 2 (Foto: Allan Andersen)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere