22-årig død af tæsk: Mistænkte bag dødsvold identificeret

Politiet giver de to gerningsmænd en chance for at melde sig selv

Det brutale overfald skete i nærheden af skulpturen Menneskemuren ved Horsens Kunstmuseum i Lunden, Horsens. Foto: skraafoto.kortforsyningen.dk
Det brutale overfald skete i nærheden af skulpturen Menneskemuren ved Horsens Kunstmuseum i Lunden, Horsens. Foto: skraafoto.kortforsyningen.dk

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Politiet har identificeret gerningsmændene, der slog og sparkede løs på en 22-årige mand lørdag aften i det grønne område Lunden i Horsens.

Sydøstjyllands Politi giver gerningsmændene muligheden for at melde sig selv. Gør de ikke det inden klokken 18 i dag, vil politiet sende billeder og navne ud på de to mænd, skriver politiet på Twitter og i en pressemeddelse.

Se også: 22-årig død efter voldsomme tæsk

Den 22-årig mand døde som følge af sine kvæstelser fra det brutale overfald. Lægerne kæmpede for den unge mands liv, men han døde på Aarhus Universitetshospital natten til tirsdag.

Han havde ikke været ved bevidstheden siden overfaldet, og han havde fået blødninger i hjernen.

Spinkel af bygning
- Vi har fundet frem til dem via god, gammeldags efterforskning, altså vidneafhøringer og teknisk efterforskning, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen til Ekstra Bladet.

Gerningsmændene er tidligere blevet beskrevet som spinkle af bygning, 180-190 centimeter høje og er i alderen 18-20 år.

Artiklen fortsætter under tweet ...

- Passer signalementet også på de to identificerede mænd?

- Ja, det passer stadig meget godt, lyder det kortfattet fra vicepolitiinspektøren.

Ukendt motiv
Motivet bag det voldsomme angreb, der skete omkring klokken 18.40 lørdag, kender politiet ikke endnu. Men gennem deres efterforskning er de overbevist om, at mødet mellem de tre mænd ikke var tilfældigt.

Det kræver en afhøring af de to gerningsmænd, før politiet kan sige noget om et eventuelt motiv.

Se også: Politi efterlyser vidner - 22-årig er fortsat i livsfare

Politiet opfordrer personer, som ved, hvor de to gerningsmænd måtte opholde sig, at give den viden videre til politiet på telefon 114.

Ekstra Bladet følger sagen ...