22-årig fængslet for at stikke karnevalsgæst i halsen

En 22-årig mand blev søndag fængslet, efter han stak en anden mand med en knust flaske under lørdagens karneval i Aalborg

Mens politiet

Politiet har sigtet en 22-årig mand for grov vold under lørdagens karneval i Aalborg, og i dag, søndag, blev han fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Det sker, efter at han stak en 28-årig mand med en flaske.

- Det, der skete, er, at der opstår noget uro mellem to mænd, og gerningsmanden stikker den anden i hovedet og i halsregionen med en knust flaske, fortæller vagtchef Poul Fastergaard ved Nordjyllands Politi.

Politiet kender endnu ikke motivet.

- De var begge karnevalsgæster, men de kendte ikke hinanden i forvejen, derfor er det også uklart, hvad der egentlig sætter det i gang, siger vagtchefen.

Se mere video på localeyes.dk

Hurtig anholdelse
Episoden fandt sted uden for indgangen til Kildeparken i Aalborg ud på eftermiddagen, og politiet var hurtigt på stedet.

- Han blev faktisk anholdt lige med det samme. Der er under et minut mellem gerningstidspunktet og anholdelsen. Under karnevalet er vi så massivt til stede, at der er nogle fremme stort set lige efter, at det er sket, forklarer Poul Fastergaard.

Gerningsmanden blev anholdt klokken 16.35 lørdag. Han er blevet sigtet for vold af rå, brutal eller farlig karakter efter straffelovens paragraf 245, der kan give fængsel i op til seks år.

Den 28-årige mand slap heldigt fra episoden og var på intet tidspunkt i livsfare. Det oplyser vagtchefen.

Skærm

Hent flere
Hent flere