22-årig i livsfare efter overfald

En 22-årig mand er i livsfare efter overfald i Horsens

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Sydøstjyllands Politi efterlyser to personer i alderen 18-20 år, efter at en 22-årig er blevet overfaldet i Horsens.

Den 22-årige mistede bevidstheden, efter at han var blevet tildelt slag og spark. Han er lige nu i livsfare, det oplyser Sydøstjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi fik en anmeldelse klokken 18.42 om en bevidstløs mand på Karolinelundsvej ud fra nummer 17. Han blev kørt med ambulance på hospitaler, hvor man efter en scanning kunne konstatere, at han har pådraget sig en blødning i hjernen. Han er derfor stadig i livsfare, siger vagtchef Jørn Bystrup.

De pårørende er endnu ikke blevet underrettet.

Der skulle ikke være tale om brug af våben under overfaldet, men derimod udelukkende spark og slag.

Politiet henvender sig til alle, som måtte have nogen oplysninger overhovedet om overfaldet. De to formodede gerningsmænd er stadig på fri fod. De beskrives af politiet således:

A: Mand, 180-190 centimeter høj, 18-20 år, spinkel af bygning, mellemblond hår og iført sort tøj.

B: Mand, 180-190 centimeter høj, 18-20 år, Spinkel af bygning, mørkt kort hår, iført sort kasket og sort tøj. Muligvis med en adidas-stribe langs benet.

Vagtchef Jørn Bystrup oplyser, at politiet efterforsker sagen massivt. De har ikke nogen gisninger om motiv for nuværende.

Opdateres ...