22-årig sigtet for dødstrusler på luksushotel

Fredag morgen blev en kvinde truet på livet på Hotel Royal i Århus. En 22-årig mand er sigtet i sagen og blev fredag eftermiddag fremstillet i for retten

Foto: Ernst van Norde
Foto: Ernst van Norde

Ved du noget? Send os dit tip eller billede på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

En 22-årig mand er i dag blevet stillet for retten. Han er sigtet for flere forhold, blandt andet at have truet en kvinde på livet fredag morgen.

Klokken 5.05 blev Østjyllands Politi kaldt ud til Hotel Royal på Store Torv, da der var kommet en anmeldelse om, at en mand havde truet både personale og gæster på stedet.

En medarbejder forklarede, at den 22-årige var gæst på hotellet, og at han havde virket truende over for både personale og gæster.

Heriblandt en kvinde, der forklarede, at hun var blevet vækket af den 22-årige, som havde banket på hendes dør og truet hende på livet.

Den 22-årige havde forladt hotellet, inden politiet kom, men kom retur da betjentene stod i receptionen. Han blev derfor anholdt og sigtet.  

Den 22-årige er desuden sigtet for at have overfaldet en mand med flaske, slag og spark sammen med ukendte gerningsmænd 7. april i Thailand.

Derudover er han sigtet for mellem 8. april og 11. april at have truet flere personer på livet over det sociale medie Instagram.

Ekstra Bladet forsøger at få en uddybende kommentar fra anklageren.