23-årig lærerinde dømt: Havde sex med sin 15-årige elev

Hun skjulte forholdet ved at have sex i forældrenes hjem

Foto: Politifoto.
Foto: Politifoto.

23-årige Alice McBrearty fra Storbritannien indrømmede under retssagen, at hun havde haft et fire måneder langt forhold med en 15-årig dreng, der gik på den skole, hvor hun var lærerinde.

Ifølge anklageren kyssede de hinanden i klasselokaler på skolen, og så mødtes de i hendes forældre hjem for at have sex. Under retssagen kom det samtidig frem, at forholdet startede, efter Alice McBrearty sendte den 15-årige dreng en venneanmodning på Facebook.

Forholdet blev opdaget af drengens far, der efterfølgende kontaktede politiet.

Det skriver BBC.

Alice McBrearty er netop blevet idømt 16 måneders fængsel, og under domsafsigelsen lagde dommeren Sheelagh Canavan vægt på, at Alice McBrearty havde brudt sin elevs tillid på den værst tænkelige måde.

- Jeg accepterer, at han (den 15-årige dreng, red.) var med til det - hvilken 15-årig skoledreng ville afslå sådan et attraktivt tilbud? Jeg accepterer, at du oprigtigt troede, at det var en rigtig romance, at du var forelsket i ham, og at alderen ikke betød noget, men det gjorde den, sagde Sheelagh Canavan ifølge BBC og fortsatte:

- Du skulle forestille at give ham tryghed, at hjælpe ham med at træffe de rigtige beslutninger. I stedet hjalp du ham med alle de forkerte ting.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen