23-årige Per stadig forsvundet: Vi er meget bekymrede

Siden tirsdag har den 23-årig mand været forsvundet. Politiet har snart ikke flere steder, hvor de kan lede - OPDATERET: Per er fundet

23-årige Per Minh Nguyen fra Hjørring gik hjemmefra tirsdag den 3. januar. (Foto: Nordjyllands Politi/Privatfoto)
23-årige Per Minh Nguyen fra Hjørring gik hjemmefra tirsdag den 3. januar. (Foto: Nordjyllands Politi/Privatfoto)

SENESTE: Nu er Per fundet igen

 

Nordjyllands Politi efterlyser stadig den 23-årige Per Mihn Nguyen fra Hjørring, der tirsdag den 3. januar forsvandt fra sin kærestes bopæl.

- Han gik i nedtrykt tilstand, og han har ikke givet lyd fra sig siden. Det er ikke noget, han har gjort før, siger vagtchef Per Vagn Nielsen til Ekstra Bladet.

Politiet har de sidste dage ledt overalt efter den 23-årige mand blandt andet med hunde.

- Vi har ledt alle de steder, hvor han har tilknytning til. Vi har kigget de steder, hvor han via sit arbejde kan komme ind med en nøgle. Men han er pist væk, siger vagtchefen.

- Hvad med den her ekstreme kulde, hvis han befinder sig udenfor?

- Så ser det ikke godt ud. Men hvorfor skulle han også befinde sig der, siger vagtchefen.

Politiet kigger lige nu igen på den 23-årige jydes kreditkort og på mastoplysninger for at se, om der har været aktivitet der.

- Men vi har ikke rigtig mere at gå efter, hvis han hverken har brugt telefon eller hævekort. Så er vi på bar bund, så vi må håbe på, at nogle borgere kan bidrage med oplysninger. Vi er meget bekymrede for ham, siger Per Vagn Nielsen.

Per Minh Nguyen er 165-170 centimeter høj. Han var iført sort dynejakke, hvid t-shirt, mørkegrå jeans og mørkegrå sneakers, da han gik hjemmefra.

SENESTE: Nu er Per fundet igen

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere