25-årig anholdt i drabssag

 En 18-årig mand blev skudt på klos hold

Sådan lød det, da den 18-årige blev fundet død søndag aften. Fotograf: Kenneth Meyer

En 25-årig mand er sigtet for drabet på den 18-årige mand, der blev skudt på klos hold i Holbæk.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

'Den 25-årige mand blev anholdt i Københavns Lufthavn og forventes fremstillet i grundlovsforhør mandag den 6. maj,' skriver politiet.

Få meter fra opgangen
Den 18-årige mand nåede kun få meter væk fra opgangen i Ladegårdsparken Vest i Holbæk ved 22-tiden søndag, da en gerningsmand skød ham først en gang i hovedet og derpå afgav yderligere tre skud, før han løb væk fra området og ud foran ejendommen.

Herfra forlod han i bil og med høj fart boligområdet.

Politiet har ikke yderligere oplysninger om motivet, men har tidligere luftet ideen om, at det kan være tale om en rockerkonflikt.

– Vi har endnu ikke lagt os fast, men det indgår selvfølgelig i vores efterforskning. Det er helt naturligt, at vi også kigger den vej, fortalte Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, til Ekstra Bladet dengang.

– Vi har selvfølgelig nogle udfordringer, fordi man i det miljø som udgangspunkt ikke ønsker at tale med politiet. Hverken her i vores område såvel som i resten af Danmark, tilføjer han.

Politiet mener, at søndagens drab i Holbæk kan være del af opgør i kriminelt miljø. Foto: Kenneth Meyer Krimi Teenager skuddræbt foran opgang: ’Han havde et hjerte af guld’

– Mig bekendt er han ikke en kernefigur i det kriminelle miljø. Han har befundet sig i periferien af det omtalte miljø.

Folk lagde dagen derpå blomster ved gerningsstedet. Fotograf: Per Rasmussen

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere