26-årig fængslet for at stikke tre personer i hovedet

En 26-årig mand, der søndag blev anholdt på sin arbejdsplads, er nu varetægtsfængslet for grov vold i Valby

En 26-årig mand, der mistænkes for at stå bag et overfald søndag aften i Valby i København, hvor tre mænd blev stukket med kniv i hovedet, er mandag blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det oplyser den centrale efterforskningsleder Morten Smith, Københavns Politi.

Politiet sigter manden for grov vold efter overfaldet, der fandt sted foran festlokalet Shiny Star på Gammel Køge Landevej kort efter midnat søndag.

Søndag aften lykkedes det Københavns Politi at finde frem til manden, der mistænkes for at have stukket med kniv. Han blev anholdt på sin arbejdsplads i København.

I et grundlovsforhør med manden mandag valgte dommeren at varetægtsfængsle ham indtil 28. september, mens en 27-årig kvinde, der også blev fremstillet i sagen blev løsladt. Hun er stadig sigtet, oplyser efterforskningslederen.

Ved overfaldet blev tre mænd på 27, 31 og 33 år stukket forskellige steder i halsen og i nakken. De fik alle store skader og blev kørt på hospitalet for at blive behandlet.

Ifølge politiet skete knivstikkeriet, da der opstod tumult, mens der foregik to fester på to forskellige etager

På et tidspunkt kom de tre - som angiveligt alle kender hinanden - op at diskutere med den formodede gerningsmand.

Der er ikke meldinger om, hvad diskussionen gik på. Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger handlede opgøret om en kvinde.