27-årig mand brød ind hos ekskæresten: Sådan så han ud bagefter

Han sparkede døren ind hos sin tidligere flamme – det kom han til at fortryde

27-årige Matthew fortryder nok nu, at han forsøgte at give sig selv adgang til sin ekskærestes lejlighed. Foto: Politifoto
27-årige Matthew fortryder nok nu, at han forsøgte at give sig selv adgang til sin ekskærestes lejlighed. Foto: Politifoto

27-årige Matthew Bergstedt er sigtet for indbrud efter at han mandag sparkede døren ind i en lejlighed i North Carolina – formentlig i håb om, at hans tidligere kæreste var at finde derinde. Det skriver flere amerikanske medier, blandt andre abc.com.

Men det skulle han aldrig have gjort, for inde i lejligheden var en anden mand, som slog ham i hovedet med et stykke brænde. Politifotoet, der er blevet taget umiddelbart efter det mislykkede indbrud, vidner om, hvilken behandling, han fik fra manden i eks’ens lejlighed. Her fremstår han nemlig med to store sæbeøjne og adskillige andre knubs i resten af ansigtet.

Ifølge det lokale politi stak Matthew Bergstedt af efter at være blevet slået med brændestykket, og flygtede ind i en tom lejlighed. Her blev han hentet af ordensmagten og sigtet for både indbrud og forsøg på indbrud.

Raleigh Police Department fortæller, at indbrudsforsøget ikke har været tilfældigt, for Matthew Bergstedt har tidligere været i et romantisk forhold med den kvindelige beboer i den lejlighed, han forsøgte at komme ind i.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere