27-årig mor arresteret efter denne video blev lagt på nettet

En voldsom video af en mor, der mishandler sin søn, gik viralt og førte til anholdelse

En video, der i original-versionen var omkring 16 minutter lang, gik viralt og førte til, at en 27-årig mor blev anholdt.

27-årige Kristina Flores-Kennedy fra den amerikanske stat Colorado, er blevet arresteret på baggrund af en voldsom video, hvor hun råber, bander og tilsyneladende slår og truer sin kun to år gamle søn på livet.

Det var kvindes rumbo, der lagde en video af det voldsomme scenarie på nettet, hvilket onsdag førte til, at hun blev anholdt og sigtet for børnemishandling. Det skriver det lokale medie Denver 7.

I det originale klip, som varer omkring 16 minutter, ses og høres det, hvordan Kristina Flores-Kennedy råber af drengen, at han skal holde kæft, kalder ham flere grove skældsord, og på et tidspunkt endda truer med at slå ham ihjel. Alt sammen fordi han har forlagt opladeren til hendes telefon.

På et tidspunkt ser det også ud til, at den 27-årige ligefrem slår den lille, grædende dreng.

Ifølge politiet havde drengen adskillige sår på både arme og ben, og mørke sår-lignende pletter i panden, da de kom til adressen for at arrestere hans mor.

Rumboen, som i medierne kun kaldes ’Sue’, fortæller, at hun, da hun optog videoen 9. maj i år, boede sammen med kvinden og sin egen teenage-søn, som også medvirker i videoen. Til politiet forklarer hun, at Kristina Flores-Kennedy flere gange før har misbrugt sin søn, men da hun er handikappet, har hun ikke tidligere turdet melde hende til ordensmagten af frygt for sin egen og sin søns sikkerhed.

Kristina Flores-Kennedy er nu sigtet for to tilfælde af børnemishandling og tilbageholdes mod en kaution på 3000 dollars (omkring 20.000 kroner, red.) Dommeren har desuden forbudt hende at have samvær med sin søn og andre personer under 18 år. Et forbud, som den 27-årige mor ifølge Fox31 Denver ikke viste nogen reaktion på at få udstedt.

Nu arbejder den to-årige drengs far, som først for nylig er blevet gjort opmærksom på de skræmmende optagelser, på at få den fulde forældremyndighed over sin søn.

Efter længe at have været mistænksomme, optog familien til 85-årige Freda de plejere, som passede hende på plejehjemmet. Så offentliggjorde de de skræmmende optagelser og de MEGET voldsomme billeder af den vanrøgtede bedstemor.