28-årig for retten: Kvinde dræbt og delvist parteret

Tirsdag begynder retssagen mod en 28-årig mand, der er tiltalt for at have knivdræbt en kvinde og bagefter forsøgt at partere liget

Efter drabet begyndte den 28-årige, ifølge tiltalen, at partere liget, men det fremgår ikke, hvor langt han var kommet, da han blev anholdt klokken 04.20 på sin bopæl. Her blev liget af kvinden fundet i garagen. (Video: René Schütze)

Et tilfældigt møde mellem en 40-årig kvinde og en 28-årig mand i den nordjyske by Hadsunds natteliv endte i et makabert drab, hvor kvinden blev stukket ti gange i hovedet og halsen med en kniv.

Drabssagen begynder i dag, tirsdag, ved retten i Aalborg.

Her er den 28-årige mand tiltalt for drabet og for usømmelig behandling af lig, da han ifølge anklagemyndigheden begyndte at partere liget af kvinden.

Det viser anklageskriftet, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i.

Kvinden døde ikke direkte af de mange knivstik, men hun forblødte efterfølgende.

Liget fundet i garagen
Drabet skete 11. november sidste år kort før klokken 03.00.

Efter drabet begyndte den 28-årige, ifølge tiltalen, at partere liget, men det fremgår ikke, hvor langt han var kommet, da han blev anholdt klokken 04.51 på sin bopæl.

Her blev liget af kvinden fundet i garagen.

Manden sidder varetægtsfængslet, og han har været mentalundersøgt under fængslingen. Men politiet nedlægger påstand om, at han skal idømmes en almindelig straf. Det vil sige, at mentalundersøgelsen ikke har vist, at den 28-årige er sindssyg.

I grundlovsforhøret nægtede den 28-årige sig skyldig.

SE OGSÅ: Inger Støjberg afhørt i parterings-sag: Jeg talte med ham samme aften

SE OGSÅ: Tilfældigt offer i bestialsk sag: Her mødte hun sin morder