31-årig kvinde overfaldet af 6-8 udlændinge

En 31-årig kvinde blev natten til søndag overfaldet i Nykøbing Falster af seks til otte personer, da hun var på vej hjem. Politiet betegner overfaldet som groft og søger vidner

Sydsjællands og Lolland Falsters Politi modtog klokken 02:12 natten til søndag en anmeldelse om et groft overfald på en kvinde i Nykøbing Falster.

Den 31-årige kvinde var på vej hjem fra en fest, da hun ved en viadukt i området omkring Holger Brodthagensvej og Gedser Landevej passerede en gruppe på seks til otte personer.

- Hun bliver slået med en taske, så hun falder, men kommer hurtigt op at stå, siger Anders Mikkelsen, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.

Han fortæller, at kvinden fik hævelser i ansigtet og hudafskrabninger ved episoden. Kvinden blev ikke frarøvet noget under overfaldet, men angiveligt skulle nogen af mændene have berørt hende. Om det var for at stjæle fra hende, ved politiet ikke på nuværende tidspunkt, men man opfatter det ikke som et voldtægtsforsøg.

- Vi behandler det som en voldssag, men kan ikke udelukke, at de ville tage noget fra hende, siger vagtchefen.

Da politiet ankom til stedet, var personerne væk, men Sydsjællands og Lolland Falsters Politi er meget interesseret i at høre fra vidner, der har set noget i området. Eller hvis nogen er stødt på en gruppering, der har opført sig uroligt.

Kvinden var meget rystet, men har givet et sparsomt signalement på to af mændene:

A. Mand, intet om alder, udenlandsk oprindelse, sort, kort fuldskæg og var iført mørkt tøj.

B. Mand, intet om alder, udenlandsk oprindelse, bar overkrop med en stor tatovering på brystet.

Hos Sydsjællands og Lolland Falsters Politi betragter man det som et groft overfald.

- Det er altid groft, når nogen bliver overfaldet og slået ned helt umotiveret. Det er bestemt ikke hver dag, vi ser det, siger Anders Mikkelsen til Ekstra Bladet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere