31 bekræftet døde: - Et apokalyptisk sceneri

31 er bekræftet døde efter et brokollaps i Genova, oplyser det italienske indenrigsministerium

Se de uhyggelige optagelser af broen, der kollapser her (Video: Ruptly/AP/Italiensk Politi)

31 personer - heriblandt tre børn - har mistet livet, efter at en firsporet motorvejsbro kollapsede tirsdag i den italienske havneby Genova.

Der er tale om en motorvejsbro hen over en del af byen.

Ifølge det italienske nyhedsbureau Ansa er der et stykke af broen, der er faldet ned fra mange meters højde. Broen går som en viadukt over en lavtliggende del af byen.

Italiens indenrigsministerium bekræfter natten til onsdag ifølge Ansa, at 31 personer er omkommet.

Blandt de omkomne er tre børn på 8, 12 og 13 år. Yderligere 16 er kvæstet.

Foto: AP
Foto: AP

Foto: AP
Foto: AP
 

Den italienske vicepremierminister, Matteo Salvini, konstaterede tidligere tirsdag, at 30 mennesker var omkommet. Tidligere lød et uofficielt dødstal fra brandvæsnet på 35 døde.

De fleste af de dræbte ser ud til at have befundet sig i de biler, der styrtede til jorden oppe fra motorvejsbroen, siger chefen for Italiens civilforsvar, Angelo Borrelli.

Der er to lagerbygninger under broen, som menes at have været ferielukket, så derfor var der formentlig ingen i bygningerne, siger han ifølge AP. Der var ikke beboelsesejendomme under broen.

Broen passerer ifølge Ansa hen over et shoppingcenter, flere fabrikker, nogle boliger, et togspor med retning mod Milano samt floden Polcevera.

Foto: AP
Foto: AP
 

Broen har angiveligt givet efter for et større nedbør, skriver Ansa.

På Ansas hjemmeside kan man se videooptagelser fra Genova, hvor en af søjlerne, der holder broen oppe, er forsvundet sammen med et længere stykke af broen.

Andre billeder viser store dele af broen, der stikker op af floden Polcevera.

Franco Nativo, en lokal journalist, der var på stedet, fortæller ifølge det tyske nyhedsbureau dpa, at han kan se mindst otte til ni biler knust under brudstykker fra broen.

- Det er et apokalyptisk sceneri, siger Nativo til tv-stationen SkyTG24 ifølge dpa.

En video fra Ansa viser redningsfolk i silende regn, der forsøger at komme frem gennem resterne af den sammenstyrtede bro.

Nyhedsbureauet Reuters citerer den italienske transportminister for, at det umiddelbart ligner en "omfattende tragedie".

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere