32-årige Kenneth dræbt af 2,5 kilo sten: Teenagere kastede stenen fra en bro

Fem teenagere er blevet anholdt og tiltalt for drab på den 32-årige amerikaner Kenneth White

I Danmark har vi set flere tilfælde, hvor gerningsmænd har kastet sten ned på kørende biler fra diverse broer rundt omkring i landet. Det har ind til videre kun kostet et menneskeliv i augusts måned sidste år, da en 33-årig tysk kvinde blev dræbt af en sten, der blev kastet ud fra en motorvejsbro på Langesøvej ved Skallebølle.

I bilen sad også kvindens mand og deres fælles femårige barn. Barnet slap med overfladiske skrammer, men manden var i lang tid i livsfare efter den voldsomme ulykke.

Men nu har USA fået sin helt egen sag, der på mange måder minder om den gruopvækkende sag fra Fyn, der har berørt folk i hele Danmark.

Den 18. oktober blev den 32-årige Kenneth White nemlig pludselig ramt i brystet og i hovedet, da en stor sten på 2.5 kilo smadrede igennem forruden på den bil, hvor han sad på passagersædet. Kenneth døde af det voldsomme slag fra stenen.

Den grusomme forbrydelse fandt sted i byen Flint i USA, hvor politiet hurtigt fandt frem til fem teenagere, der nu er blevet anholdt og tiltalt for at havde kastet den dræbende sten ned mod den bil, hvor Kenneth befandt sig. Det skriver blandt andre Daily Mail og det amerikanske medie WJRT.

De fem tiltalte teenagere. Fra venstre Kyle Anger 17, Andrew Miller 15, Mark Sekelsky 16, Mikadyn Payne 16 og Trevor Gray 15. (Genese County Sheriffs Office/WDIV/CNN)
De fem tiltalte teenagere. Fra venstre Kyle Anger 17, Andrew Miller 15, Mark Sekelsky 16, Mikadyn Payne 16 og Trevor Gray 15. (Genese County Sheriffs Office/WDIV/CNN)
 

Da Kenneth White døde, havde han fået et lift af sin kollega Steve Amthor, og Kenneth var faktisk på vej hjem til sin forlovede Amy Cagle og deres fem-årige søn, da han blev ramt af den dræbende sten. Kenneth var faktisk kun ganske få kilometer fra sit hjem, hvor hans kæreste og sønnen sad og ventede på ham, da stenen pludselig bragede gennem bilens forrude.

Hans kollega Steve Amthor fortæller følgende om ulykken:

- Inden jeg egentlig forstod, hvad der var sket, var jeg tvunget til at standse op i vejkanten for at forhindre, at Kenneth forblødte, fortæller Steve Amthor om den skræmmende oplevelse. Kenneth mistede imidlertid straks bevidstheden og døde senere af sine skader.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her ses nogle af de store sten, der blev kastet ud fra broen og ned på motorvejen. (Foto: Genese County Sheriff's Office)
Her ses nogle af de store sten, der blev kastet ud fra broen og ned på motorvejen. (Foto: Genese County Sheriff's Office)
 

- De tog mit livs kærlighed fra mig, siger kæresten Amy Cagle til WJRT og tilføjer:

- Jeg håber virkelig, at de kan forstå, hvor mange liv, de har ødelagt med deres handling. Det er hårdt at forklare sin fem-årige søn, at hans far er død.

- Min søn bliver ved at spørge efter sin far. Og det har været hårdt for mig at fortælle ham, at hans far ikke kommer tilbage. Han har jo svært ved at forstå det.

Ifølge politiet i byen Flint kastede de fem teenagere mellem 15 og 17 år ca. 20 sten og et bildæk ned fra broen på de forbikørende biler på motorvejen. Og selvfølgelig gik det hel galt og endte med et forfærdeligt dødsfald. Den fem teenagere var dog ikke særligt afskrækkede af deres forfærdelige gerning. De gik nemlig ud for at spise burgers på McDonald's umiddelbart efter, at Kenneth var blevet ramt af den store sten.

Familien til Kenneth har lavet en indsamling til Kenneths begravelse og som hjælp til hans lille familie på hjemmesiden Go Fund Me, hvor der allerede er samlet ca. 84.000 dollars ind, svarende til 530.000 kroner.

Her ses fire af teenagere i retten, hvor de blev tiltalt for mod på den 32-årige Kenneth White. (Foto: AP)
Her ses fire af teenagere i retten, hvor de blev tiltalt for mod på den 32-årige Kenneth White. (Foto: AP)
 

Her følger Kenneths familie retssagen mod de fem teenagere. (Foto: AP)
Her følger Kenneths familie retssagen mod de fem teenagere. (Foto: AP)
 

1 af 6 De fem tiltalte teenagere. Fra venstre Kyle Anger 17, Andrew Miller 15, Mark Sekelsky 16, Mikadyn Payne 16 og Trevor Gray 15. (Genese County Sheriffs Office/WDIV/CNN)
2 af 6 Her ses nogle af de store sten, der blev kastet ud fra broen og ned på motorvejen. (Foto: Genese County Sheriff's Office)
3 af 6 Her følger Kenneths familie retssagen mod de fem teenagere. (Foto: AP)
4 af 6 Her ses fire af teenagere i retten, hvor de blev tiltalt for mod på den 32-årige Kenneth White. (Foto: AP)
5 af 6 32-årige Kenneth White ses her sammen med sin 5-årige søn. Den 18. oktober mistede Kenneth livet, da han som passager i en bliv blev ramt af en stor sten, som fem teenagere kastede ned mod bilen. (Foto: Go Fund Me)
6 af 6 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen