34-årig fængslet: Derfor blev mor til tre knivdræbt

Et skænderi over en morgenbolle endte fatalt for en 30-årig mor til tre. Faren til børnene er nu varetægtsfængslet for drab

(Video: Per Rasmussen)

Kender du noget til sagen? Send en sms til Ekstra Bladet på 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

En 30-årig kvinde tog efter en nattevagt forbi sin tidligere samlever for at gøre deres fælles børn mellem seks og 12 år klar til skole. Kvinden fulgte den yngste i SFO, hvorefter hun vendte tilbage til sin eksmand.

De begyndte at skændtes, og den 30-årige kvinde sagde ifølge faren til børnene, at hun havde været ham utro igennem flere år. Det kom frem ved Retten i Nykøbing Falster i dag, hvor den 34-årige far er sigtet for drabet på sin tidligere samlever.

Den 34-årige mand stod med en Global køkkenkniv, da han var i færd med at skære en bolle over til morgenmad, mens kvinden angiveligt fortalte om utroskab.

Herefter stikker den 34-årige mand sin tidligere samlever flere gange i brystet og halsen. Over for politiet har han forklaret, at han ikke husker andet, end at han stod med kniven, og så var der blod over det hele.

Politiet har arbejdet på drabsstedet hele dagen med tekniske undersøgelser. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 15. apr. 2015 - kl. 22:39 Far hentede børnene efter drab

- Det må jo være mig, for der var ikke andre i huset, har den 34-årige sagt til politiet ifølge en afhøringsrapport, som blev læst højt ved et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster i dag.

Den 34-årige er sigtet for drabet, men han var ikke selv til stede i retten. Han er indlagt på et psykiatrisk hospital i Oringe og blev derfor varetægtsfængslet in absentia frem til 12. maj.

Den 30-årige kvinde blev ifølge politiet dræbt med adskillige knivstik i brystet og i halsen. Drabet fandt ifølge sigtelsen sted Det skete på 1. Sal i den sigtedes bopæl.

Politiet arbejdede på drabsstedet hele onsdagen med tekniske undersøgelser. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 16. apr. 2015 - kl. 10:45 Skoleleder: Den dræbte var mor til tre af vores børn

Motivet er angiveligt, at den 30-årige kvinde, som ligesom den sigtede er beskyttet af et navneforbud, var gået fra den 34-årige for tre uger siden efter 16 års parforhold. De har sammen tre børn mellem 6 og 12 år.

Efter knivdrabet på den 30-årige kvinde i Nakskov hentede den formodede drabsmand parrets tre børn midt i en time på Stormarkskolen. Han sagde til børnene, at nu skulle de hen til farmor, fortæller kilder til Ekstra Bladet.

Den 34-årige meldte sig selv til politiet onsdag. Kort efter blev den 30-årige fundet af politiet, og hun blev erklæret for død på stedet af en akutlæge.

Huset på Mosevej udbrændte totalt. De fem menneskers liv stod ikke til at redde. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 5. feb. 2015 - kl. 11:00 Mistede to børn i dødsbrand: 'Lars er ramt af skyldfølelse'

De tre børn, to døtre og en dreng, blev fundet hos den anholdtes mor, hvor han havde afleveret dem - tilsyneladende kort før han meldte sig selv.

Skoleleder på Nordvestskolen i Nakskov, Jesper Neumann, bekræfter, at den 30-årige kvinde, som onsdag blev fundet knivdræbt i en lejlighed i byen, var mor til tre af skolens elever.

Det gør han opmærksom på i et nyhedsbrev til skolens elever og forældre.

- De tre børn går på Stormarkafdelingen, og dem har de sociale myndigheder taget sig godt af, skriver Jesper Neumann.

Politiet har arbejdet på drabsstedet hele dagen med tekniske undersøgelser. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 15. apr. 2015 - kl. 16:31 30-årig kvinde dræbt af knivstik

Skolens sorg- og beredskabsplan er trådt i kraft for skolens elever og ansatte, oplyser skolelederen. Det er her til formiddag ikke lykkedes Ekstra Bladet at træffe skolelederen selv.

Men samme plan var i brug i januar, da en anden tragisk sag i byen om en ulykkesbrand ramte skolen.

Dengang omkom fire små børn, og det er samme sorgplan, som nu tages i brug igen, oplyser Tom Larsen (V), der er formand for Børne- og Skoleudvalget i Lolland Kommune.

- Det er desværre anden gang på kort tid, vi må iværksætte vores sorgplan, men den har vist sig at fungere perfekt. Første gang var efter branden i Nakskov i januar, hvor det ene barn, der omkom, gik på Stormarkskolen, siger Tom Larsen til Ekstra Bladet.

Familierne takker blandt andet folk for de mange blomster, der allerede dagen efter den voldsomme brand blev lagt foran huset (Foto: Per Rasmussen) 112 - 24. feb. 2015 - kl. 16:06 Mistede fire børn og mand i dødsbrand: Læs familiernes hjerteskærende takke-brev

Ved branden i et hus i Nakskov omkom fire små børn og to af børnenes 37-årige far. Brandårsagen var to tændte olie-lys i entreen.

Siden branden fredag, har Heidi Kristiansen spurgt sig selv igen og igen om, hvordan tragedien kunne ske. I dag fik hun svar på sine spørgsmål (Privatfoto) 112 - 6. feb. 2015 - kl. 07:07 Mor efter døds-brand: Jeg har tænkt som en sindssyg

Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi oplyser kun, at drabsmanden og offeret er 'bekendte'.

Huset på Mosevej i Nakskov, efter at brandfolkene havde slukket branden helt. 112 - 5. feb. 2015 - kl. 14:41 Derfor omkom fem i døds-brand

Ekstra Bladet følger sagen...

Blomsterne hober sig op foran det nedbrændte hus i Nakskov. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 2. feb. 2015 - kl. 20:51 Krisepsykolog: Det værste man kan komme ud for

Kender du noget til sagen? Send en sms til Ekstra Bladet på 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere