34-årig nægter Kenneth-drab

Flere gerningsmænd kan være på fri fod i drabssag fra Odense, hvor tidligere HA-prøvemedlem blev stukket ihjel ved sin bil

(video: Per Rasmussen)

RETTEN I ODENSE (Ekstra Bladet): En 34-årig mand, der er sigtet for knivdrabet på det tidligere prøvemedlem i Hells Angels, Kenneth Peder Haugstrup, natten til mandag, nægter sig skyldig i drabet. Det er netop kommet frem under et grundlovsforhør i Retten i Odense.

Manden, som er bosat i Odense, var mødt op i retten fuldstændig klædt i sort og med sorte briller og kortklippet hår. Han indvilligede i at udtale sig om sagen, men inden da valgte dommeren at lukke dørene på anklagerens opfordring og af hensyn til efterforskningen.

Teknikerne rejste et telt over den dræbte. Foto: Per Rasmussen 112 - 30. mar. 2015 - kl. 21:22 Knivdræbt i Odense: Kenneth forsøgt dræbt før

- Der kan være medgerningsmænd på fri fod, ligesom der er vidner, der mangler at blive afhørt, så det er afgørende fra sagen, at de nærmere omstændigheder ikke kommer ud, sagde anklager Kirsten Flummer.

Efter grundlovsforhøret blev den 34-årige mand fængslet i fire uger.

Fundet død i bil
Den 41-årige Kenneth Peder Haugstrup blev fundet død i en Renault Megane på Jacob Hansens Vej, og det er ifølge politiets teori også her, han blev stukket to gange i ryggen med en kniv.

Teknikerne rejste et telt over den dræbte (Foto: Per Rasmussen) 112 - 31. mar. 2015 - kl. 13:02 Tidligere drabsforsøg på eks-rocker fortsat uopklaret

- Gerningsstedet er bilen eller foran bilen, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi, der derudover er meget sparsom med oplysninger omkring sagen.

- Vi kan ikke komme nærmere ind på, hvad han ville inde i bilen, fordi det nærmer sig at tale om motivet og da vi holder grundlovsforhør for lukkede døre, er det begrænset hvad jeg kan sige i den forbindelse.

Vicepolitiinspektøren fortæller desuden, at den 41-årige mand formentlig ikke har forsøgt at tilkalde hjælp, inden han døde.

Kenneth Peder Haugstrup blev fundet død kort efter klokken 8, og det er endnu ikke klarlagt, hvor længe han har siddet i bilen. Men en nabo til gerningsstedet fortalte mandag til Ekstra Bladet, at han så bilen holde med lys på midt om natten.

- Jeg var oppe klokken fire for at gå på toilettet. Da jeg kiggede ud af vinduet, kunne jeg se bilen holde med tændte lygter og vinduesviskerne i gang, lød det fra beboeren.

Ikke første gang
Det er ikke første gang, 41-årige Kenneth Peder Haugstrup var på nogens dødsliste.

I marts 2010 var det meningen, at han skulle have været målet for de skud, som to bevæbnede mænd affyrede på bodegaen Havhesten - der nu hedder Drønnerten - i Odense. De to mænd kom dog til at skyde en anden mand, fordi han lignede Kenneth Peder Haugstrup, og han afgik ved døden.

Et par dage senere i 2010 blev Kenneth Peder Haugstrup anholdt, mens han bar rundt på en skarpladt revolver og to kilo hash. I et sommerhus fandt politiet dengang også en AK 47. Kenneth Peder Haugstrup blev idømt tre års fængsel for besiddelsen af våbene.

1 af 3 (Foto: Per Rasmussen)
2 af 3 (Foto: Per Rasmussen)
3 af 3 Teknikerne rejste et telt over den dræbte (Foto: Per Rasmussen)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere