36-årig mand dømt for drugrape

En 36-årig mand er i dag blevet dømt halvandet års fængsel for at have bedøvet og efterfølgende voldtaget en 20-årig pige

I dag faldt der i retten i Glostrup dom over en 36-årig mand tiltalt for at have bedøvet og voldtaget en 20 årig pige.
I dag faldt der i retten i Glostrup dom over en 36-årig mand tiltalt for at have bedøvet og voldtaget en 20 årig pige.

Retten i Glostrup har netop idømt en 36-årig mand halvandet års fængsel for at bedøve og efterfølgende voldtage en 20-årig pige.

Overgrebet fandt sted i den tiltaltes kærestes lejlighed i Hedehusene 14. juli i år.

Den tiltalte og den 20-årige pige kendte hinanden fra det lokale fitnesscenter, hvor de begge trænede og arbejde.

Ifølge flere vidner i sagen har den 20-årige pige en spiseforstyrrelse og trænede for meget. Det var i forbindelse med en træningsskade, at den 20 årige henvendte sig til den tiltalte, der lovede at hjælpe hende.

Se også: Voldtægtsoffer vaskede tøj, da hun kom hjem

De to mødtes i den tiltaltes kærestes lejlighed, hvor den tiltalte bad den 20-årige pige om at tage nogle piller, der skulle få hendes muskler til at slappe af, inden han skulle give hende massage. 10 minutter efter fik pigen det dårligt og lagde sig ned.

Ifølge pigens mor og stedfar, der begge har vidnet i sagen, vågnede pigen lidt efter uden bukser på. Hun undrede sig over det, trak bukserne op og faldt derefter i søvn igen. Næste gang hun vågnede, er den tiltalte i gang med at voldtage hende.

Retsmedicinsk undersøgelse gav voldtægtsmand forklaringsproblem.
Den 36-årige mand har i retten forklaret, at han gav den 20-årige pige fem halve tabletter for epilepsi, som hans kæreste fik på recpet.

I den retsmedicinske undersøgelse er der ikke fundet spor af epilepsi-pillerne, men derimod spor af sovemedicin. Den 20-årige pige har forklaret i retten, at hun fik fem og en halv tablet.

Se også: Afsløret af kæreste: Tiltalt for voldtægt løj i retten

Den tiltalte har igennem hele retssagen fastholdt, at det var Epilepsi piller, som han gav hende, og at han ikke ved hvorfor der er fundet spor af sovemedicin i pigen.

- Det kan jeg ikke svare dig på. Der må jeg være dig svar skyldig, sagde han under et retsmøde torsdag, da anklageren spurgte ham, hvorfor der i pigens blod ikke var fundet spor efter de piller, som han hævder at have givet hende.

Politiet har efterfølgende fundet det samme sovemiddel i den tiltaltes kærestes lejlighed, som der blev fundet i pigen.

- Han endte med et forklaringsproblem, som han ikke kunne komme ud af, siger anklager Sune Ploug Sørensen i dag til Ekstra Bladet.

Udover en dom på 1,5 års fængsel er den tiltalte blevet dømt til at betale 60.000 kr i erstatning til offeret.

Den tiltalte nægter sig skyldig og ankede dommen på stedet.

Se også: Tiltalt for voldtægt: Jeg betragtede hende som min lillesøster