42-årig død efter skud i sommerhus

Blev fundet hårdt såret af skud i sommerhus-område

Ved du noget? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

En 42-årig mand, der i går blev fundet svært kvæstet af skud, er nu død - det bekræfter Carsten Andersen, Midt- og Vestsjællands Politi overfor Ekstra Bladet.

Manden blev fundet såret og i livsfare ved 12'tiden søndag i et sommerhus i Veddinge Bakker i Odsherred, Nordvestsjælland af en veninde.

Politiet siger nu, at det er muligt, at manden allerede er blevet skudt lørdag aften.

Politiet oplyste i går, at den skudsårede mand var fundet i et sommerhus på Pilebakken.

I en ny meddelelse fra politiet her mandag klokken 1210 skriver politiet, at drabet menes foregået i det kriminelle miljø i Odsherred.

- Mange har sommerhus i området, og vi vælger at melde ud på den her måde, for at berolige udenforstående. Der er ingen mistanke om, at der render en eller anden gal mand rundt og skyder på folk i deres sommerhuse, siger Carsten Andersen, kommunikationsmedarbejder i Midt og Vestsjællands Politi.

Politiet ønsker dog ikke at gå i detaljer om den døde mand på nuværende tidspunkt - ej heller hvad motivet til drabet kan være. 

Vil gerne høre fra vidner

Politiet er meget interesserede i at høre fra vidner, der har bemærket biler eller personer i området lørdag sidst på dagen og ud på aftenen.

- Vi vil også meget gerne høre fra vidner, der har set biler i området i løbet af søndagen. I en sag af denne alvorlige karakter er ingen henvendelse for lille. Vi vil meget gerne høre fra alle, der har set et eller andet i området, også noget, som man måske selv mener ikke er noget som helst. Vi skal nok selv sortere henvendelser, lyder det i appellen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Veddinge Bakker og Odsherred i det nordvestlige Sjælland er et yndet sommerhus-område. (Googlekort)
Veddinge Bakker og Odsherred i det nordvestlige Sjælland er et yndet sommerhus-område. (Googlekort)
 

Ekstra Bladet følger sagen...

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere