48-årig mand fundet død på Bornholm

Politiet kalder dødsfaldet mistænkeligt, men det kan dog skyldes et trafikuheld

En 48-årig mand blev mandag fundet død på sin adresse på Herman Blems Vej i Rønne på Bornholm. (Foto: Google Maps)
En 48-årig mand blev mandag fundet død på sin adresse på Herman Blems Vej i Rønne på Bornholm. (Foto: Google Maps)

Ved du noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

En 48-årig mand blev mandag fundet død på sin bopæl i Rønne på Bornholm.

Politiet kalder indtil videre dødsfaldet mistænkeligt, da manden ikke er død af naturlige årsager.

- Vi efterforsker det som et mistænkeligt dødsfald. Det gør vi, fordi der umiddelbart ikke er et rigtigt sygdomsbillede, der kan ligge til grund, fortæller efterforskningsleder ved Bornholms Politi Peter Jørgensen til Ekstra Bladet.

Det kan dog alligevel vise sig, at manden er død pga. af kvæstelser efter et trafikuheld.

- Det viser sig dog, at der i går henvender sig en kvinde til os, som oplyser, at hun har været involveret i et færdselsuheld lørdag eftermiddag, hvor hun påkører en cyklist i en rundkørsel. Hun tilbyder at køre ham til hospitalet, og hun vil også tilkalde politiet, men det vil han ikke være med til.

- Derefter kører hun ham til bopælen, som vi lige nu behandler som gerningssted, men uheldet kan være årsagen. Han kan godt være kommet slemmere til skade, end man troede, fortæller Peter Jørgensen.

Nu pågår undersøgelser, der først og fremmest skal be- eller afkræfte, om manden er død efter at være blevet kørt ned på cykel.

- Vi kan endnu ikke sige med sikkerhed, om dødsfaldet skyldes uheldet. Vi efterforsker sagen med kriminalteknikere, og en retsmediciner skal finde ud af, om det kan være forklaringen, fortæller efterforskningslederen, der tror, at man vil være klogere på det mistænkelige dødsfald ved 15-tiden i dag.

Manden blev fundet af en kollega, der kiggede forbi hans bopæl på Herman Blems Vej i Rønne, fordi han ikke mødte på arbejde.

Den 48-åriges pårørende er blevet underrettet.

Ved du noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)