49-årig fængslet for overgreb mod teenagepiger: Fandt dem på Facebook

Politiet skal afhøre 41 piger i sag om seksuelle overgreb. En 49-årig mand er fængslet i sagen

Ved du noget om sagen, så tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224.

En 49-årig mand er blevet fængslet i yderligere fire uger, efter politiet tilbage i juli sigtede ham for 15 overgreb mod teenagepiger.

Det oplyser anklager ved Københavns Politi Mie Hansen til Ekstra Bladet. 

Fristforlængelsen skete i formiddags for lukkede døre, hvorfor hun ikke vil gå ind i yderligere detaljer om sagen.

Ifølge politikommissær Hans Erik Raben har manden fundet pigerne på Facebook, og her har han angiveligt lovet pigerne en modelkarriere, og på den måde lokket dem til sex, fortæller han til Ekstra Bladet.

Jagten: Børnelokkerne på nettet - 9. sep. 2015 - kl. 07:05 TV: Her jagter vi pædofil gennem storcenter

Det udbrændte kolonihavehus har været igennem brandtekniske undersøgelse, men årsagen er endnu ikke klarlagt. Foto: Anthon Unger 112 - 16. sep. 2015 - kl. 14:03 Afsløret som pædofil: Nu er kolonihavehus brændt ned

Efter at have set 'Jagten' på TV3 satte to unge mænd sig for at undersøge, hvordan pædofile slog til. De oprettede derfor en falsk profil, der hurtigt blev kontaktet. 112 - 11. sep. 2015 - kl. 11:34 Pædofile har fortsat frit spil på chatside

Pigerne er i 13-14 års alderen og opefter.

Hans Erik Raben har samtidig en opfordring til forældre:

- Husk nu, at følge med i jeres børn netaktiviteter. Sørg for at holde øje med hvad der sker ude på internettet. Det er i sær her, at sexkrænkere, der jager unge mennesker er aktive, siger Hans Erik Raben.

Manden er sigtet efter straffelovens bestemmelser om voldtægt, blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang, oplyser politikommissæren til Ritzau.

Politiet har holdt sagen hemmelig, siden manden blev fængslet i juli. Det skyldes, at man har villet holde kortene tæt ind til kroppen i forbindelse med efterforskningen.

- Vi har identificeret 41 piger, som skal afhøres til sagen, siger han til Ritzau.

Ifølge Ritzaus oplysninger har politiet frygtet, at offentlig omtale af sagen ville kunne påvirke afhøringerne af de mange piger, som indgår i efterforskningen.

Ekstra Bladet afslørede pædofile i dokuemtaren 'Jagten - Børnelokkerne på nettet' (Foto: Jagten). Vagthund Læs de pædofiles hemmelige sex-chat

Her er de tre af de sigtede, som Ekstra Bladet konfronterede (Foto: Jagten) Downcuts - Børnelokkerne på nettet - 10. sep. 2015 - kl. 08:34 Pædofile anholdt efter Ekstra Bladets afsløringer

Jagten: Børnelokkerne på nettet - 2. sep. 2015 - kl. 18:36 Pædofile jager børn og unge på nettet