51-årig dræbt af knivstik: Mand varetægtsfængslet

Fire mænd blev onsdag aften fremstillet i grundlovsforhør. Den ene blev fængslet for drabet på 51-årig mand

Politiets teknikere var til stede ved gerningsstedet (Video: Kenneth Meyer)

Tidligt onsdag morgen blev en 51-årig mand stukket ned og dræbt i en lejlighed i København, og onsdag aften blev en mand varetægtsfængslet i fire uger for drabet.

Politiet valgte at fremstille fire mænd i grundlovsforhør i Dommervagten i København.

- Det var først og fremmest for, at de kunne afgive forklaring foran en dommer, forklarer vicepolitiinspektør Jens Møller fra Københavns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet.

Foto: Kenneth Meyer 112 - 9. mar. 2016 - kl. 16:13 Dræbt med et knivstik i brystet: Politiet leder efter flere gerningsmænd

En anden af mændene blev fængslet i tre uger efter udlændingelovens bestemmelser, mens de to andre blev løsladt af dommeren.

Alle fire var til stede i lejligheden på Bispehaven i Københavns Nordvestkvarter, da politiet ankom, kort efter at der var slået alarm klokken 03.53 onsdag morgen. Men politiet leder stadig efter flere personer i forbindelse med drabet.

- Vi ved, at der har været mindst to andre i lejligheden, og dem vil vi jo gerne tale med, siger vicepolitiinspektør Jens Møller

Den dræbte er en 51-årig mand, som oprindeligt er fra Yemen. Han boede ikke selv i lejligheden, men kendte ifølge Jens Møller lejlighedens beboere, som er fra Somalia, og andre der plejer at komme der.

- Han blev dræbt af et enkelt stik i brystet, siger Jens Møller.

Foto: Kenneth Meyer 112 - 9. mar. 2016 - kl. 05:10 Drama i nat: Mand dræbt af knivstik

Onsdag aften vil han ikke komme ind på, om lejligheden bar præg af, at der havde været slagsmål, eller hvad motivet til drabet kan være. Men han fortæller, at politiet endnu ikke har fundet den kniv, som offeret blev stukket med.

Manden, der blev varetægtsfængslet for drabet, kærede ikke fængslingen til landsretten.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere