58-årig kvinde død efter overfald

Politiet efterlyser vidner i sag om groft overfald natten til tirsdag

Politiet på stedet tirsdag, hvor den 58-årige kvinde blev overfaldet med døden til følge. Fotograf: Ole Steen

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En 58-årig kvinde er afgået ved døden, efter hun blev overfaldet natten til tirsdag.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Kvinden blev overfaldet i sit hjem i Tisvildeleje. Politiet var natten til tirsdag og hele tirsdagen på kvindens adresse, hvor teknikere og hunde arbejdede med at finde og indsamle spor i sagen.

'Der er tale om et særdeles groft overfald, som har fået den værst tænkelige udgang,' lyder det fra politikommissær og leder af efterforskningen, Jakob Grell, fra Nordsjællands Politi i pressemeddelelsen.

Politiet efterforsker fortsat i området. Foto: Ole Steen 112 - 30. apr. 2019 - kl. 08:10 Kvinde i kritisk tilstand efter overfald i sit hjem

Efterlyser vidner
Efterforskningen er fortsat i fuld gang, og politiet efterlyser nu vidner.

'Vi vil stadig meget gerne høre fra alle, som har set eller hørt noget usædvanligt, fx personer, biler eller lyde, i Tisvildeleje fra midnat tirsdag og frem til klokken 03.30 tirsdag nat,' lyder det fra politiet.

Overfaldet skete kort før klokken 03.14 natten til tirsdag den 30. april i kvindens hjem, og hun blev efterfølgende fløjet med helikopter til hospitalet, hvor hun tirsdag aften afgik ved døden.

Renault Megane frikendt

Tirsdag eftermiddag bad politiet føreren af en Renault Megane, som var set køre ad Tisvilde Hovedgade omkring gerningstidspunktet, om at henvende sig til politiet. Føreren kontaktede Nordsjællands Politi, som efterfølgende har vurderet, at han ikke er relevant for sagen.

Kvindens pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Vidner eller andre med oplysninger, der kan bidrage til opklaringen af sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.