65-årig mand dræbt i frontalt sammenstød med tankvogn

Hovedvej spærret i timevis efter voldsom trafikulykke i Midtjylland

Kollisionen på A26 var så voldsom, at redningsmandskabet måtte trække bilvraget fra hinanden med jernkæder for at kunne bjærge den omkomne. (Foto: Peter Erfurt)
Kollisionen på A26 var så voldsom, at redningsmandskabet måtte trække bilvraget fra hinanden med jernkæder for at kunne bjærge den omkomne. (Foto: Peter Erfurt)

En 65-årig mand mistede onsdag formiddag livet i en voldsom trafikulykke på hovedvej A26 mellem Rødkærsbro og Ans ved Viborg.

Den dræbte er fra Viborg. De pårørende er underrettet, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen.

Kort før klokken 11 kørte den 65-årige i sin Peugeot personbil frontalt sammen med en tankvognslastbil. I følge lastbilens chauffør skiftede personbilen pludselig vognbane, og sammenstødet var uundgåeligt.

Kollisionen var så voldsom, at Peugeot'en blev totalt knust. Bilvraget måtte skilles ad med træk fra jernkæder, for at den omkomne kunne bjærges.

Dræbt på stedet
Den dræbte var alene i bilen og var dræbt på stedet. Lastbilchaufføren - en 54-årig mand ligeledes fra Viborg - slap uskadt, men er chokeret, oplyser vagtchefen.

Ulykken skete på den del af A26, som udgør Rødkærsbro Omfartsvej, hvor trafikken er tresporet uden midterrabat og med to af de tre kørebaner i samme retning.

Politiet kender endnu ikke årsagen til ulykken. Men en bilinspektør blev tilkaldt til ulykkesstedet for at lave nogle tekniske undersøgelser, oplyser vagtchefen.

Rødkærsbro Omfartsvej var i timevis spærret for al trafik, der i stedet blev dirigeret ind gennem den lille stationsby.

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere