68-årig overlever skuddrama: Blev skudt i soveværelset

Afhøring bekræfter politiets teori om, at det var en 55-årig mand, der dræbte kvinde i Rønne og begik selvmord

Lægerne på Rigshospitalet i København gav i weekenden grønt lys til, at politiet kunne afhøre den 68-årige mand, der for to uger siden overlevede et skuddrama i Rønne, hvor to personer blev dræbt, oplyser TV2 Bornholm.

- Den 68-åriges forklaring stemmer ganske overens med det hændelsesforløb, vi selv har kortlagt og fundet frem til via tekniske undersøgelser på gerningsstedet, fortæller vicepolitiinspektør Peter Jørgensen til TV2 Bornholm.

En mand og en kvinde blev tirsdag fundet døde i et parcelhus i Rønne - en tredje mand kæmper for sit liv. (Foto: Berit Hvassum) 112 - 4. mar. 2015 - kl. 11:23 To dræbt på Bornholm: 68-årig i livsfare

Den 68-årige har forklaret, at han vågner om natten ved, at der bliver råbt ukvemsord i det mørke soveværelse, hvor han overnatter hos den 61-årige dræbte kvinde, Anne Grethe Due.

En mand og en kvinde blev tirsdag fundet døde i et parcelhus i Rønne - en tredje mand kæmper for sit liv. (Foto: Berit Hvassum) 112 - 6. mar. 2015 - kl. 09:03 Alarmopkald: 'Jeg er skudt, min kæreste er skudt og gerningsmanden har skudt sig selv'

Da han forsøger at stige ud af sengen i mørket, bliver han ramt af to skud, som den 55-årige gerningsmand, Kenn Holm, affyrer med sit oversavede jagtgevær.

Kort efter affyrer han endnu to skud - denne gang mod den 61-årige kvinde.

Herefter flygter gerningsmanden fra soveværelset og tager livet af sig selv.

En mand og en kvinde blev tirsdag fundet døde i et parcelhus i Rønne - en tredje mand kæmper for sit liv. (Foto: Berit Hvassum) 112 - 6. mar. 2015 - kl. 08:09 Drab på Bornholm: Her er offer og drabsmands identitet

Skyderiet fandt sted i et parcelhus i Rønne. Bornholms Politi fik anmeldelsen klokken 04.41 3. marts, og da betjente kom frem til adressen, kunne de konstatere, at en mand og en kvinde var blevet dræbt af skud.

Ifølge politiets teori var der tale om et jalousidrama.

Da gerningsmanden er afgået ved døden, kommer der ikke noget retligt efterspil i sagen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere