92-årig tiltalt for at dræbe sin søn: - Du tog mit liv, så nu tager jeg dit

Hun havde gemt to pistoler i sit klædeskab. En dag gik hun ind på sønnens soveværelse og skød ham

Foto: Maricopa County Sheriff's Office.
Foto: Maricopa County Sheriff's Office.

92-årige Anna Mae Blessing fra Arizona, USA, har de seneste seks måneder boet hos sin 72-årige søn og hans kæreste. Efter et stykke tid foreslå sønnen efter sigende, om ikke det var på tide, at Anna Mae Blessing skulle flytte på plejehjem - og det fik hende angiveligt til at se rødt.

Ifølge politiet havde hun gemt to pistoler i sit klædeskab. En dag gik hun ind til sønnen i hans soveværelse, hvor hun fortalte, at hun var træt af den måde, han behandlede hende på. Derefter skød hun ham efter sigende adskillige gange.

Det skriver CNN og BBC.

- Som jeg forstår det, havde hun tænkt over det i et par dage, fordi der var en tvist, om at hendes søn ville have hende på et plejehjem, fortæller Bryant Vanejas, der arbejder ved lokalpolitiet i Maricopa County, ifølge tv-stationen.

I soveværelset var også sønnens kæreste, som Anna Mae Blessing også sigtede mod. Kvinden kæmpede imod, og det resulterede i, at Anna Mae Blessing tabte pistolen. Derefter sad hun efter sigende i en stol og ventede, indtil politiet ankom til stedet og anholdt hende.

Hun er nu tiltalt for at have skudt og dræbt sin søn.

- Da den mistænkte blev eskorteret ud af hjemmet, kom hun med en spontan udtalelse, som var: 'Du tog mit liv, så nu tager jeg dit', står der i retsdokumentet ifølge CNN.

Anna Mae Blessing fortalte efterfølgende politiet, at hun havde anskaffet sig den ene pistol i slutningen af 1970'erne, og at hendes mand havde givet hende den anden pistol.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere