Ældre kvinder røvet med pistol

Politi på bar bund i sag om pistolrøverier mod 70-årige.

Politiet er fortsat på bar bund i sagen, hvor to 70-årige kvinder tirsdag omkring middag blev udsat for væbnet røveri.

Det siger vagtchefen ved Vestegnens Politi til Ekstra Bladet.

Ifølge sn.dk skete røverierne med ti minutters mellemrum, hvor de to ældre kvinder blev passet op og overfaldet af to maskerede unge mænd på henholdsvis Mosegårdsstien og Spolestræde i Ishøj, og ved det ene af gaderøverierne blev der truet med en pistol.

Ud fra signalementerne er politiet ikke i tvivl om, at det er de samme gerningsmænd til begge røverier, hvor ofrene var omkring 70 år.

Det første røveri fandt sted på Mosegårdsstien kl. 12.10. Her blev kvinden truet med en sort pistol og væltet omkuld. Gerningsmændene rev hendes rygsæk til sig og forsvandt mod den gule by.

Kl. 12.20 slog de til mod en kvinde på Spolestræde, som de væltede af cyklen. De tog en pose og en taske, som hun havde i en kurv på cyklen. Røverne løb derefter mod Ågården.

De beskrives begge som cirka 18-20 år og med anden etnisk baggrund end dansk. De var iført mørkt tøj, havde en hætte over hovedet og et mørkt tørklæde over det underste af ansigtet.

Politiet hører fortsat gerne fra vidner i sagen.

På en facebook-gruppe for lokale i Ishøj beskrives det også, hvordan der i den seneste tid er blevet stjålet mindst ti el-scootere - køretøjer, der tilhører ældre eller gangbesværede.

Det beskrives, hvordan unge indvandrerrødder er set køre rundt på el-scooterne.

I tråden er der lagt et billede op, hvor to unge poserer med stjålne el-scootere. Den ene er maskeret med tørklæde for ansigtet, hvor han viser såkaldt fuckfinger til kameraet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere