Afsløret af kæreste: Tiltalt for voldtægt løj i retten

En 36-årig mand sidder torsdag på anklagebænken i Glostrup, tiltalt for at have bedøvet og voldtaget en 20-årig kvinde

En mand sidder ved Retten i Glostrup tiltalt for at have voldtaget en 20-årig kvinde. (Arkivfoto: POLFOTO)
En mand sidder ved Retten i Glostrup tiltalt for at have voldtaget en 20-årig kvinde. (Arkivfoto: POLFOTO)

RETTEN I GLOSTRUP (Ekstra Bladet): Han bedøvede hende med sovemiddel og voldtog hende, da hun var for påvirket til at gøre modstand. Sådan lyder en del af anklageskriftet mod en 36-årig mand, der i dag sidder på anklagebænken i retten i Glostrup.

Under dagens retsmøde har den tiltalte forklaret, at han inviterede den 20-årige kvinde, som han arbejdede sammen med i det lokale fitnesscenter, hjem, fordi han skulle hjælpe hende med en træningsskade. En aften der endte med, at pigen anmeldte ham for voldtægt.

Ifølge den tiltalte var det normalt, at han havde patienter i sin kærestes lejlighed, hvor han også havde en massagebriks stående. En forklaring som nu bestrides af den tiltaltes kæreste, der har netop har vidnet i retten.

Anklagemyndigheden spurgte kæresten, om der var en massagebriks i hendes lejlighed, og om det var normalt, at den tiltalte foretog behandlinger i hendes lejlighed.

Kæresten svarede nej til begge spørgsmål og modsiger altså det, den tiltalte tidligere har forklaret i retten.

Overlæge bestrider tiltaltes forklaring
Da offeret anmeldte voldtægten til politiet, blev hun efterfølgende undersøgt. Der blev taget en prøve af hendes urin og blod.

Lægen, der har stået for at regne på de data, der kom ud af undersøgelsen, har forklaret i retten, at der er fundet forskellige stoffer i pigen. Særligt et af stofferne er af høj koncentration.

Den tiltalte har tidligere forklaret, at han gav pigen fem halve tabletter af noget muskelafslappende, inden han skulle behandle hende. Offeret selv har forklaret, at hun fik fem og en halv tablet.

- I forhold til den mængde, der er fundet, vurderer jeg, at der er indtaget omkring fem tabletter, forklarede lægen i retten. Hun bestrider altså også, en påstand som den tiltalte tidligere er kommet med i retten.

Der falder dom i sagen fredag