Afsløret som pædofil: Nu er kolonihavehus brændt ned

Om branden er påsat er endnu ikke fastlagt, lyder det fra politiet

Et kolonihavehus på Københavns Vestegn stod natten til tirsdag i flammer og udbrændte efterfølgende totalt.

Ekstra Bladet erfarer nu, at det nedbrændte hus tilhører en af de mænd, som Ekstra Bladet i samarbejde med TV3 onsdag i sidste uge kunne afsløre som pædofil.

I dokumentaren 'Jagten', som sendes på TV3 i aften, afslører Ekstra Bladets journalister pædofile mænd, der åbenlyst opsøger sex med mindreårige piger på nettet. (Foto: Jagten) Vagthund Her er de pædofile, der jagter dit barn

Hos Københavns Vestegns Politi bekræfter man branden.

- Det er korrekt, at vi efterforsker en brand i en haveforening, men det er endnu for tidligt at sige, hvad der har startet den, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson fra Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Jagten: Børnelokkerne på nettet - 9. sep. 2015 - kl. 07:05 TV: Her jagter vi pædofil gennem storcenter

Ejeren af huset, der efter Ekstra Bladet og TV3's afsløringer i programmet 'Jagten: Børnelokkere på nettet' blev anholdt og sigtet, måtte omkring midnat natten til tirsdag se sit hjem stå i flammer og senere udbrænde.

Politiet vil endnu ikke af- eller bekræfte om branden er påsat, men beboere i området har til Ekstra Bladet fortalt, hvordan en gruppe østeuropæere siden afsløringen har besøgt området ad flere omgange for at finde manden.

Også på Facebook florerer navne og billeder af manden, selv om han i programmet på TV3 og I Ekstra Bladet optrådte anonymt.

Efter at have set 'Jagten' på TV3 satte to unge mænd sig for at undersøge, hvordan pædofile slog til. De oprettede derfor en falsk profil, der hurtigt blev kontaktet. 112 - 11. sep. 2015 - kl. 11:34 Pædofile har fortsat frit spil på chatside

1 af 2 Ekstra Bladet afslørede i samarbejde med TV3 fire mænd i pædofili på nettet.
2 af 2 Det udbrændte kolonihavehus har været igennem brandtekniske undersøgelse, men årsagen er endnu ikke klarlagt. Foto: Anthon Unger