Alarmopkald: 'Jeg er skudt, min kæreste er skudt og gerningsmanden har skudt sig selv'

68-årig mand ringede til politiet, efter at han var ramt af to skud med et oversavet jagtgevær ved jalousidrab på Bornholm

En mand og en kvinde er døde i et hus i Rønne, ligesom en mand er svært såret. Naboen Gunni Hansen hørte ingenting, men vågnede op til politi og afspærringstape. (Foto: Poul-Erik Rath Holm)

Der var intet afskedsbrev fra den 55-årige Kenn Holm, som Bornholms Politi mener skød den 61-årige Anne Grethe Due og sårede hendes kæreste tirsdag morgen i et byhus i Rønne.

Det var dog ifølge politiet jalousi, som fik Kenn Holm til at save sit haglgevær over med en nedstryger og opsøge kæresteparret tidligt om morgenen.

- Vi er ganske sikker på, at der er tale om et jalousidrab. Det er vi på baggrund af de afhøringer, som vi har lavet, siger vicepolitiinspektør Peter Jørgensen ved Bornholms Politi til Ekstra Bladet.

En mand og en kvinde blev tirsdag fundet døde i et parcelhus i Rønne - en tredje mand kæmper for sit liv. (Foto: Berit Hvassum) 112 - 4. mar. 2015 - kl. 11:23 To dræbt på Bornholm: 68-årig i livsfare

Skudt i ansigtet

Bornholms Politi offentliggør nu identiteten på de døde i det blodige jalousiopgør. Den dræbte kvinde er gerningsstedets beboer, Anne Grethe Due,  der dræbt af to skud - et skud i ansigtet og et skud i overkroppen.

Den dræbte mand er identisk med 55-årige Kenn Holm, der boede i Østerlars på Bornholm. Han døde af et skud i tindingen.

Selvmord

- Retsmedicinerne siger, at det er overvejende sandsynligt, at skuddet i tindingen på den 55-årige er et selvmord, siger vicepolitiinspektøren.

En mand og en kvinde blev tirsdag fundet døde i et parcelhus i Rønne - en tredje mand kæmper for sit liv. (Foto: Berit Hvassum) 112 - 4. mar. 2015 - kl. 10:25 To dræbt på Bornholm: Her er politiets teori

Slog selv alarm

Ud over de to døde, så skød Kenn Holm også mod Anne Grethes kæreste - en 68-årig mand. Det var den hårdt sårede 68-årige mand, som ringede til politiet tirsdag morgen på Bornholm, efter at hans kæreste var skudt for øjnene af ham.

- Da den 68-årige slår alarm siger han: Jeg er skudt, min kæreste er skudt og gerningsmanden har skudt sig selv. Vi har ikke kunnet tale med ham siden, fordi hans tilstand har været så kritisk, siger vicepolitiinspektør Peter Jørgensen ved Bornholms Politi til Ekstra Bladet.

En mand og en kvinde er døde i et hus i Rønne, ligesom en mand er svært kvæstet. Foto: Berit Hvassum 112 - 3. mar. 2015 - kl. 09:29 Nabo til skuddrab: Kørte sønderknust søn hjem

Den 68-årige mand var selv ramt af skud i brystet og i maveregionen. Han er her til formiddag erklæret uden for livsfare.

- Jeg har lige talt med lægen, som siger, at den 68-åriges tilstand er stabiliseret, og han er nu uden for livsfare. Han ligger i kunstig koma, og vi kan muligvis afhøre ham i næste uge, siger Peter Jørgensen.

Politiet oplyser desuden, at der i onsdags blev gennemført ransagning på Kenn Holms bopæl.

- Her er fundet et afskåret geværløb, samt en nedstryger der formentlig er anvendt til at afkorte geværet. Der er endvidere på gerningsstedet fundet ikke anvendt geværammunition i Kenn Holm's beklædning, skriver politiet i pressemeddelelsen.

En mand og en kvinde blev tirsdag fundet døde i et parcelhus i Rønne - en tredje mand kæmper for sit liv. (Foto: Berit Hvassum) 112 - 4. mar. 2015 - kl. 10:25 To dræbt på Bornholm: Her er politiets teori

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere