Alvorligt færdselsuheld: Mand dræbt på stedet

Genvejen ved Aarhus er lige nu spærret i begge retninger, hvilket giver problemer på E45

Genvejen, der forbinder E45 Østjyske Motorvej, Aarhus Syd Motorvejen og Møllebakken i det sydlige Aarhus er fredag eftermiddag spærret i begge retninger ved E45 efter et uheld. Video: Byrd/Rasmus Laurvig

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En 47-årig mand er afgået ved døden efter at have været involveret i en færdselsulykke på Genvejen, der forbinder E45 Østjyske Motorvej, Aarhus Syd Motorvejen og Møllebakken i det sydlige Aarhus fredag eftermiddag.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Siden ulykken klokken 14.00 har strækningen været spærret i begge retninger ved E45.

Ifølge politiet kom den nu dræbte kørende i vestlig retning ved Ormslev mellem Aarhus Syd Motorvejen og Østjyske Motorvej/E45, da han ramte venstre hjørne på en havareret lastbil, der holdt helt inde i højre side af vejen med havariblink aktiveret.

Varebilen væltede rundt og den 47-årige mand blev formentlig dræbt på stedet.

Politi og bilinspektør arbejder stadig på stedet.

Færdselsuheldet giver problemer på E45 i sydlig retning for de bilister, der havde planer om at køre fra motorvejen ved frakørsel 49 Aarhus S. Frakørslen er lige nu spærret, og bilister skal dreje af ved Aarhus V.

Genvejen forventes tidligst at genåbne først på aftenen, oplyser Vejdirektoratet.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Østjyllands Politi, som i pressemeddelelsen meddeler, at man i skrivende stund ikke har yderligere oplysninger.