Ambassaden i Bangkok: Kontakt jeres pårørende

Ifølge den danske ambassade i Bangkok har ingen af ofrene fra terrorangrebet i Bangkok dansk blod årene

Foto: AP
Foto: AP

Er du i Bangkok? Har du mærket noget til eksplosionen? Skriv til os på 1224@eb.dk / sms til 1224 (koster alm. smstakst).

Thailands hovedstad Bangkok blev ramt af en bombeeksplosion tidligere i eftermiddag klokken 14.00 dansk tid. Ifølge det thailandske politi har 16 mennesker mistet livet, mens lokale medier rapporterer om mindst 19 døde og 120 sårede personer.

Ekstra Bladet har været i kontakt med souschefen på den danske ambassade i Bangkok, Sandra Jensen, og ifølge hende er der ingen danskere blandt ofrene.

Foto: AP. 112 - 17. aug. 2015 - kl. 17:19 Thailand-ekspert: Det er et terrorangreb

- Vi har været i kontakt med de syv hospitaler, som har modtaget ofre efter eksplosionen, og der har ikke været nogle danskere iblandt. Derfor kan der selvfølgelig stadigvæk være danskere derude, men vi har ikke hørt noget, lige som vi ikke har modtaget nogle henvendelser endnu, siger Sandra Jensen til Ekstra Bladet.

Det brænder efter eksplosionen. (Foto: AP)
Det brænder efter eksplosionen. (Foto: AP)
 

Souschefen opfordrer danskere til at tage kontakt til sine pårørende.

- De må gerne ringe til os, og vi står klar til at hjælpe, men det vigtigste er at underrette sine pårørende, siger Sandra Jensen.

Politiet i Bangkok opfordrer folk til at blive inde, og ambassaden støtter op om den beslutning.

- Man skal holde sig fra området. Dels for sin egen sikkerheds skyld, og dels for at give politiet arbejdsro. Vi har dog ingen grund til at antage, at man ikke kan opholde sig andre steder i Thailand, siger souschefen.

Den danske ambassade opdaterer løbende sin hjemmeside og sine sociale medier. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte borgerservice på telefonnummer: 33 92 11 12.

(Foto: Scanpix) 112 - 17. aug. 2015 - kl. 14:44 Bombe eksploderer i Thailand - Mange dræbte