Amerikansk tog-helt stukket ned

Spencer Stone, der var med til at stoppe den formodede terrorist i et fransk tog, er onsdag aften blevet stukket ned

Foto: AP
Foto: AP

For mindre en to måneder siden blev amerikanske Spencer Stone hyldet som helt, efter han var med til at forhindre et formodet terrorangreb i et tog på vej fra Belgien til Frankrig.

Men nu er han blevet stukket ned i Sacramento i Californien.

Det skriver CBS News.

U. S. Air Force bekræfter, at Spencer Stone i øjeblikket bliver behandlet for sine kvæstelser på et lokalt hospital.  Ifølge mediets oplysninger er ham blevet stukket fire gange.

Angiveligt skulle han være i stabil tilstand, men der er ingen officielle meldinger om, hvorfor og hvordan han er blevet stukket ned.

Alligevel har CBS News erfaret, at Spencer Stone blev stukket ned efter et skænderi på en bar.

Forhindrede muligt terrorangreb
Spencer Stone blev for alvor kendt, da det kom frem, at han var med til at overmande den formodede bevæbnede terrorist Ayoub El-Khazzani.

- Min ven Alek råbte: 'Tag ham' og min ven Spencer for op og kastede sig over manden. Tre af os tæskede ham, har Anthony Sadler fortalt i et interview med CNN.

På et pressemøde fortalte 23-årige Spencer Stone for første gang om konfrontationen med den formodede terrorist.

- Han så ud til, at han var parat til at kæmpe til den bitre ende. Det var vi også, siger Spencer Stone, da han med armen i bind og et blodsprængt øje mødte pressen på den amerikanske ambassade i Paris.

Spencer Stone, der er udstationeret på en amerikansk base i Portugal, var på ferie med to barndomsvenner, Alek Skarlatos og Anthony Sadler, da det pludselig blev alvor.

Advokat: Ikke terrorist
Spencer Stone har også fortalt, hvordan han blev vækket fra en dyb søvn, da en mand i bar overkrop stormede kupeen med en AK47-riffel.

- Alek slog mig på skulderen og sagde 'let's go', fortæller Stone, der uden tøven gik forrest i angrebet på den bevæbnede mand.

- Jeg tog kvælertag på ham, men han blev ved med at trække våben fra højre og venstre, siger Stone, der er trænet i blandt andet jiu-jitsu.

Ayoub El-Khazzanis advokat afviser, at klienten er terrorist.

Den 26-årige beskrives derimod som en hjemløs, der ville begå røveri for at få penge til mad. Skydevåben og de ni ekstra magasiner til AK47’eren skulle el-Khazzani angiveligt have fundet i en pose i en park, hvor han overnattede.

Mere følger...