Anders blev skåret i halsen: - Kan ikke passe, man skal være utryg

En 21-årig nordjysk mand blev umotiveret skåret i halsen under en bytur i Jomfru Ane Gade

- Lad kniven ligge derhjemme! Vi går i byen for at have det sjovt, lyder opfordringen fra Anders Johannsen. (Foto/Redigering: René Schütze/Martin Ekelund)

21-årige Anders Christian Johannsen fik en noget anderledes afslutning på sin bytur end forventet. Han blev umotiveret skåret i halsen af en 18-årig mand, efter han havde hjulpet en kvinde på benene efter et fald.

Anders Christian Johannsen havde været til en forsinket julefrokost med sin arbejdsplads. Selskabet var på 'Cafe Guldhornene', som ligger i Jomfru Ane Gade. Da den 21-årige går ud for at ryge en cigaret, hjælper han en kvinde op, fordi hun er blevet skubbet omkuld.

- Jeg hjalp en dame op, der var blevet skubbet ned i jorden. Så fløj han bare på mig umotiveret og løb, lyder det i en Facebook-besked fra Anders Christian Johannsen. Han kan ikke tale så meget, fordi han skal hvile sin stemme. Han slår fast, at han aldrig før har set den 18-årige mand, som skar ham i halsen.

Tæt på hovedpulsåren
Den 21-årige nordjyde fik at vide på hospitalet, at knivstikket kun var 2 millimeter fra hovedpulsåren.

På Facebook har Anders Christian Johannsen delt et billede af sit sår. Søndag aften har mere end 18.000 mennesker 'liket' billedet, og det er blevet delt mere end 2000 gange. Til at starte med delte Anders Christian Johannsen billedet for at slå fast overfor sine venner, at det altså var ham, der var kommet galt af sted i byen. Men han er glad for, at så mange mennesker har set billedet.

- Vi skal ud med budskabet. Det kan ikke være rigtigt, at man skal være utryg i Danmarks største festby, skriver den 21-årige nordjyde og uddyber:

- Det var min første bytur i år, så der går nok lidt tid, før jeg vender derind igen.

Han slår dog fast, at han ikke vil føle sig utryg i den by, som han er vokset op i og kender så godt.

Anders Christian Johannsen har det efter omstændighederne fint.

Nordjyllands politi fik en anmeldelse klokken 04.07 om, at en en person var stukket i halsen. Klokken 04.19 anholder politiet en 18-årig mand. Han blev søndag blev fremstillet i grundlovsforhør, og den sigtede blev varetægtsfængslet til den 30. april.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere