Anholdt af bevæbnet politi: Nu er han løsladt

Fremsatte trusler på socialt medie

Foto: Peder Kristensen
Foto: Peder Kristensen

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En 30-årig mand, som blev anholdt af talstærkt og skarpt bevæbnet politi fredag eftermiddag i Ølgod, er atter på fri fod.

- Han er blevet løsladt ved middagstid. Anklagemyndigheden mener, at der ikke er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør for at få ham varetægtsfængslet, oplyser Mads Dollerup-Scheibel, der er kommunikationsmedarbejder hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den 30-årige er forud for hændelsen kendt af det psykiatriske system, og han er sigtet for at have fremsat trusler på et socialt medie.

- Truslerne har dog ikke været konkrete. Og de har heller ikke været rettet mod konkrete personer eller myndigheder, oplyser politiet.

Blev forskrækket
Flere borgere i Ølgod blev forskrækket, da både politi og ambulancer sidst på eftermiddag fredag rykkede ind i Ølgod for at foretage anholdelsen af den 30-årige mand.

Selve anholdelsen foregik dog uden dramatik.

Mads Dollerup-Scheibel kan ikke umiddelbart give en forklaring på, hvorfor politiet valgte at møde talstærkt og bevæbnet op.

- Jeg kender ikke de konkrete forhold. Men man har på daværende tidspunkt skønnet, at det ville den bedste måde at gribe sagen an på, siger kommunikationsmedarbejderen til Ekstra Bladet.

Foto: Peder Kristensen 112 - 12. apr. 2019 - kl. 18:31 Mand anholdt i mystisk politiaktion