Anholdt for voldtægt på Beredskabsstyrelsens kaserne

Et røgdykkerkursus på Beredskabscenter Midtjylland i Herning endte angiveligt i en voldtægt mod en ung kvinde

Ved du noget? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail: 1224@eb.dk.

En ung kvinde har anmeldt, at hun natten til fredag er blevet voldtaget på Beredskabscenter Midtjylland i Herning.

Politiet har anholdt en mand på cirka 35 år på kasernen. Han sigtes for voldtægt og fremstilles i grundlovsforhør klokken 15.30.

Henning Præstegaard, lokal efterforskning i Herning, bekræfter, at politiet i morges fik en voldtægts-anmeldelse, og at sagen er efterforsket hele dagen. Voldtægten skal være begået på Beredskabscenterets område i Herning.

Både den forurettede kvinde og den sigtede er blevet retsmedicinsk undersøgt, og der er foretaget kriminaltekniske undersøgelser på det formodede gerningssted.

Politiet ønsker ikke at oplyse nærmere om den sigtede eller hans tilknytning til Beredskabscenteret.

Ekstra Bladet erfarer, at der er tale om en ansat i Søværnet, som sammen med kolleger var under uddannelse til røgdykker hos Beredskabsstyrelsen.

Kursusdeltagere var angiveligt 'i byen' i aftes, hvor de mødte nogle piger, der tog med på kasernen. Det er ellers ikke tilladt at tage gæster med på værelserne.

Den forurettede kvinde er i 20-års-alderen.

- Vi har forelagt resultatet af efterforskningen for anklagemyndigheden, som har vurderet, at der er grundlag for at begære den anholdte varetægtsfængslet, siger Henning Præstegaard, lokalpolitiet i Herning.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere