Anholdt i narkorus: Fægtede med samuraisværd og brandslukker

Københavns Vestegns Politi blev søndag kaldt ud til en usædvanlig sag

Her bliver den 37-årige anholdt. (Ekstra Bladet)
Her bliver den 37-årige anholdt. (Ekstra Bladet)

Nogle borgere på Brøndby Nord Vej på den Københavnske vestegn blev mødt af et noget specielt syn, da de kiggede ud på gaden søndag eftermiddag.

Her stod en mand og fægtede med et samuraisværd i både fuld og narkopåvirket tilstand. Det oplyser vagtchefen for Københavns Vestegns Politi, Lars Jørgensen til Ekstra Bladet.

Da betjentene mødte op ved lejligheden, hvori manden der befandt sig, gemte der sig meget mere bag lejlighedens vægge.

- De var både fulde og dumme. Der var to gutter, og den ene havde en masse samuraisværd i sin lejlihed. De opførte sig mærkelige og tåbeligt, og da de kom op at skændes, så skar den ene sig i fingeren på samuraisværdet, og så var der blod ud over det hele i opgangen og i elevatoren og alle mulige steder derude, fortæller vagtchefen.

Gal igen
Senere bliver politiet dog kaldt ud til lejligheden igen. Her er klokken 17.33.

- Så er det de samme tosser, der er på spil igen i samme lejlighed. Nu har den ene så gang i en pulverslukker, og så er det hele pludselig både rødt og hvidt derude. Både blod og pulver, siger Lars Jørgensen.

Den 37-årige mand, der tidligere havde skåret sig i fingeren med samuraisværdet og efterfølgende fandt frem til pulverslukkeren havde taget for meget af politiets tålmodighed, og han blev derfor anholdt og hentet ind på politistationen for at forstyrre den offentlige orden.

- Han sidder i detentionen nu og er blevet tilset af en læge. Han får lov at blive, og lige nu ligger han ned og laver sneengle på betongulvet.

Politiet tog ti samuraisværd med fra lejligheden, som de nu skal tjekke, om manden med lejligheden har tilladelse til. Hvis ikke, kan det koste ham dyrt.

- Hvis ikke han har en våbentilladelse, så er det i den grad en overtrædelse af våbenloven med så mange sværd.

De to mænd ønskede ikke at anmelde hinanden for vold.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere