Anklager: Drabet var koldblodigt og planlagt

Anklager Sune Ploug Sørensen mener, at Anders Larsen længe har haft en tanke om at slå Hafida ihjel

Retten i Glostrup (Ekstra Bladet): - Det kan være hårdt at se den tiltalte være ked af det, særligt når han snakker om sine børn, men det er nogle andre i den her sag, som vi skal have ondt af.

Sådan sagde anklager Sune Ploug Sørensen under sin procedure i Retten i Glostrup torsdag i sagen mod den 41-årige Anders Larsen. Han har tilstået drabet på sin kæreste Hafida Bourouih, men nægter sig skyldig i anklagemyndighedens påstand om, at han skulle have haft til hensigt at partere liget.

I dag får Anders Larsen rettens ord for, om han er skyldig i de to forhold.

Hassan Bourouih med sine to nevøer - Hafidas drenge på tre og fem år. (Privatfoto) Krimi Hafidas bror om drabsmand: Han er et uhyre

Anklager Sune Ploug Sørensen anførte i proceduren, at Anders Larsen har tænkt længe over drabet, og det dermed ikke var en impulsiv handling.

- Drabet er begået koldblodigt og med fuld overlæg, det har vi set flere beviser på i løbet af sagen, sagde han og fortsatte:

- Vi skal have ondt af den unge Hafida, fordi hun går glip af at se sine børn vokse op. Vi skal have ondt af veninderne, og vi skal have ondt af Hafidas gamle mor, som har mistet sin datter. Ikke mindst skal vi have ondt af de to børn, der nu skal vokse op uden deres mor.

Flere af Hafida Bourouihs pårørende er mødt op i retten, og flere af dem begyndte stille at græde, mens anklageren snakkede.

'Han var ikke nogen god far'
Anders Larsen har igennem retssagen forklaret, at Hafida Bourouih var en dårlig mor, og at det var hendes opførsel, der drev ham så langt ud, at han endte med at slå hende ihjel. Men den forklaring tror anklager Sune Ploug Sørensen ikke på.

- Drengen fortæller, at han elsker at ligge på maven af sin mor og kilde hende i øret. Det er ikke en dreng, der ikke kan lide sin mor, anførte anklager Sune Ploug Sørensen i retten, som et af flere eksempler på, at parrets børn har haft det godt med deres mor.

- Til gengæld synes jeg ikke, at han er nogen god far. Når man lader sine børn sidde to timer i en bil en sen aften, fordi man skal finde et sted at smide liget af børnenes mor, som man har slået ihjel, så er man ikke nogen god far.

Anders Larsen, der har tilstået drabet på sin kæreste, Hafida Bourouih. (Privatfoto) Krimi Drabstiltalt til sin teenage-datter: Hvordan dræber jeg min kæreste?

Derudover henviste Sune Ploug Sørensen til en hændelse, der tidligere er kommet frem i retten. Det er Anders Larsens 16-årige datter fra et tidligere forhold, der fortæller, at hendes far nogle måneder før drabet spurgte hende, om hun havde nogen gode ideer til drabsmetoder, fordi han var blevet træt af sin nye kæreste.

- En god far fortæller ikke sin unge datter, at han overvejer at slå sin nye kæreste ihjel. Det gør en god far ikke. Det gør et normalt menneske ikke, sagde Sune Ploug Sørensen.

Retten ventes at afsige skyldskendelse mandag klokken 10. Straffens længde procederes derefter, og den endelige dom ventes at falde mandag eftermiddag.