Anklager: Pædofili-tiltalt forsøgte at få nøgenbilleder af 13-årig

Billederne skulle den 13-årige piges kun 16-årige storesøster hjælpe med at skaffe

Den 49-årige har erkendt 11 af de 25 pædofile forbrydelser, som han er tiltalt for. (privatfoto)
Den 49-årige har erkendt 11 af de 25 pædofile forbrydelser, som han er tiltalt for. (privatfoto)

Københavns Byret (Ekstra Bladet): En 49-årig familiefar fra Nordsjælland forsøgte at presse en 16-årig pige til at tage nøgenbilleder af hendes 13-årige lillesøster.

Det mener specialanklager i sagen, Jakob Buch-Jepsen, der i Københavns Byret i dag afspillede flere telefon og sms-samtaler mellem den 49-årige mand og den 16-årige pige.

7000 sms-beskeder, aflyttede telefonopkald og 25 ulovlige forhold af pædofil karakter indgår i politiets sag imod familiefaren, der er tiltalt for en række krænkelser af mindreårige piger.

Se også: Politiet spillede 14-årigt voldtægtsoffer på Facebook

Ville presse pigerne til prostitution
Den 49-årige mand er blandt andet tiltalt for at forsøge at presse flere mindreårige piger ud i prostitution. Og med over ti forskellige alias spillede han både mellemmand, men også de kunder, som pigerne skulle have sex med. 

I en samtale med en 16-årig skolepige forsøgte den 49-årige at overbevise pigen om at tage kompromitterende billeder af lillesøsteren med senere henblik på, at søsteren kunne mødes med kunder.

Det skulle blandt andet ske ved at forbedre lillesøsteren med en fiktiv historie.

- Du fortæller hende bare om en veninde, som blev kontaktet af en fotograf, der spurgte, om hun var interesseret i at blive model.(..) Da de mødtes, blev han så glad for hende, at udover at tage casting-billeder af hende gratis, så fik hun også 4000 kr. for at han slikkede hende, forklarede den 49-årge over telefonen.

- Det sidste kan du bare lave om, det er bare en ide. Men det der med model det er godt, afsluttede han og uddybede at den fiktive historie kunne hjælpe med at skærpe lillesøsterens interesse.

Store penge
Udover optagelsen med den 16-årige pige afspillede anklager Jacob Buch også en samtale mellem den tiltalte og en kun 14-årig pige. Også her lyttede politiet med, da den 49-årige tilsyneladende forsøgte at presse den 14-årige til at sælge sig selv.

- Hvis du virkelig vil tjene de store penge sådan 30-20.000 kroner, så skal du lade dem gøre, hvad de vil, bliver der blandt andet sagt på optagelsen.

Se også: Pædofili-tiltalt: - Det var bare fantasier

Den 49-årige har tidligere forklaret, at han begyndte at chatte med piger for 10 år siden, men det blev mere intensivt, da han stoppede med at spille poker, som kostede ham alt for mange penge.

Hans ægteskab var i krise og hans virksomhed led økonomisk af finanskrisen og derfor begyndte han at chatte med piger på Ofir.dk:

- Det var fantasier, som aldrig skulle blive til virkelighed, sagde den 49-årige under sin forklaring ved sagens første retsmøde. Ifølge den 49-årige skulle det aldrig blive til mere end chat med pigerne.

Se også: Tiltale: Pressede 15 unge piger til sex

Tiltalt for voldtægt af 14-årig
Alligevel er den 49-årige også tiltalt for at have mødtes med en 14-årig mentalt handicappet pige, som han samlede op i sin bil ved Østerbro Stadion, hvor han gav hende bind for øjnene og to gange havde sex med hende. Ifølge anklageskriftet mod manden var der tale om voldtægt.

Under retssagen imod den 49-årige familiefar er det også kommet frem, at politiet måtte lokke den 49-årige i en fælde for at fange ham.

Han skjulte nemlig sin identitet så godt, at politiet i samarbejde med Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center, NC3, måtte overtage en af hans ofres profiler og på den måde indsamle informationer om manden.

Se også: 15-årig afpresset med nøgenfotos: - Jeg lader mig misbruge og udnytte

Efterforskningen viste, at den 49-årige forretningsmand brugte flere forskellige identiteter og anonyme taletidskort. Han optrådte både som fotograf og direktør når han talte med pigerne på nettet.

Efter ti ugers efterforskning kunne politiet anholde manden, der erkender 11 af de 25 forhold i anklageskriftet. Han nægter blandt andet at have voldtaget den 14-årige pige.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere